Close
Søk
Søk
Filters
Filters
RSS

Blogg

BADEROMSTREND 2020: naturlig & sanselig
BADEROMSTREND 2020: naturlig & sanselig

De naturlige og rene materialene står i fokus på det naturlige badet. Innslag av tre, marmor og betong står i fokus. Tilbehør som tørket pampas, grønne planter og spa elementer gjør baderommet til en sanselig og lun opplevelse. 

 

Pusse opp? Velg et hygienisk og skånsomt dusjtoalett
Pusse opp? Velg et hygienisk og skånsomt dusjtoalett

Du har kanskje hørt om dusjtoalett og tenkt at det ikke er noe for deg? Eller er du en av de som er litt nyskjerrig, men som fortsatt ikke helt har skjønt hva som gjør et dusjtoalett så bra for deg og din familie? Dusjtoalett er mer hygienisk og skånsomt enn noe annet toalett. Det svært behagelig for deg og i tillegg behagelig for miljøet vårt. I tillegg har det en rekke fine funksjoner som gjør det enklere for deg å holde deg unna bakterier og ulik smitte.

6 tips til små baderom
6 tips til små baderom
Små baderom kan være en utfordring for de fleste, uansett om det skal brukes som et gjestebad eller hovedbad. For å innrede rommet på best mulig måte må du ofte gå på kompromiss mellom areal, bevegelse og oppbevaring. Her kommer 6 andre tips for å skape bedre romfølelse på små baderom.
6 ting å tenke på før du kjøper takdusj
6 ting å tenke på før du kjøper takdusj

Badet er noe av det første du ser på morgenen og det siste du ser før du legger deg for kvelden. Det er derfor viktig at du er fornøyd med badet ditt, både med tanke på design, kvalitet og funksjonalitet. Vi har derfor samlet sammen noen punkter som er viktig å tenke på før du kjøper deg takdusj.

Lag ditt drømmebad med Silhouet børstede overflater
Lag ditt drømmebad med Silhouet børstede overflater

Den store baderomstrenden i 2020 er matte farger og overflater. På kraner, takduser og kjøkkenkraner kombineres begge disse. Sort matt er fortsatt en stor trend som vil fortsette å være aktuell, men det vil også komme flere andre spennende farger inn på baderom og kjøkken dette året. 

Den store trenden på badet i 2020: matte overflater
Den store trenden på badet i 2020: matte overflater

Trendene på baderommet har de siste årene gått fra glossy overflater til matte og duse fargekombinasjoner. Med vår nye møbelserie BIG ønsker vi at du selv skal kunne designe ditt personlige drømmebad. Her kan du velge mellom ulike matte farger, kombinasjoner av benkeplater og servanter, og ulike overflater på elegante grep.

TOTO RW - det råeste dusjtoalettet på markedet!
TOTO RW -  det råeste dusjtoalettet på markedet!

Vi er allerede overbevist, TOTO RW slår alle andre dusjtoaletter på markedet.  Med sitt elegante design i skandinavisk stil og med både nye og velkjente TOTO-funksjoner lanseres nå TOTO RW. Toalettet er allerede på lager og kan bestilles hos våre forhandlere over hele Norge. Les mer om TOTO RW og dens mange funksjoner her.

DELIKATE BELL PRO KJØKKENKRAN
DELIKATE BELL PRO KJØKKENKRAN
Har du sett alle Instagram bildene der ute av moderne, høye kjøkkenkraner og tenkt at du selv ikke vil ha plass til en slik på ditt kjøkken? Det samme har vi tenkt, og derfor lanserer vi nå Bell Pro kjøkkenkran fra Damixa. Bell Pro er kun 37,6 cm lang og vil derfor passe under overskapene på de fleste kjøkken. Der du før måtte velge mellom oppbevaring eller en kul kjøkkenkran, har du nå muligheten til å velge begge deler.