Close
Søk
Søk
Filters
Filters

Baderomspakker

For oss er badet husets viktigste rom, og vi ønsker derfor å hjelpe deg på veien mot drømmebadet. Vi har satt sammen flere fantastiske baderomspakker med våre bestselgende produkter for å kunne inspirere deg til å finne din stil og smak.

Sober Sand

Baderommet Sober Sand skal gi deg en følelse av moderne eleganse, blandet med røffe detaljer i sort og mørkt tre.

LES MER

Nordisk Hvit Matt

Rene linjer, naturelementer og hvite matte overflater skaper et unikt nordisk uttrykk. Ved å velge hvite kraner og servanter har vi modernisert det nordiske badet til å bli mer organisk og innbydende.

LES MER

Dempet Granitt

Dempet granitt viser en moderne stil som mange ønsker seg. Stilen skapes med sine mørke grå matte møbler, bolleservanter i mikrosement og sine sorte detaljer.

LES MER

Soft Matt

Soft matt er stilen for deg som elsker nye trender med klassiske innslag. Stilen oser luksus med farger og materieler som taupe, børstet kobber og hvit matt.

LES MER

Hyttebad: Lun Natur

Vil natur ute, lun natur inne. Hyttebadet skal skape en deilig, varm og avslappende atmosfære med detaljer i sort matt og innslag av naturelementer.

LES MER

Nordisk

Den nordiske stilen er for deg som liker å ta med naturen inn i hjemmet. Her mikses materialer som eik og sort matt med grønne planter og miljøvennlig tilbehør som økologiske duftlys og lamper i bambus

LES MER

Hyttebad: Sommerbris

Sommerbris skaper en følelse av nærhet til sjø og svaberg. Det rene hvite baderommet med luftige gardiner og nostalgiske kraner understreker både det romantiske og maritime uttrykket.

LES MER

Tidløs Ro

Du har kanskje sett dem komme; de nordiske fargekombinasjonene som bringer assosiasjoner til hav, himmel, horisont og nærhet til naturen. Vi snakker om duse farger som skaper ro.

LES MER

Det Lille Baderommet

Tro det eller ei, du kan få plass til mye på et lite bad! Her kan du med smarte løsninger og noen enkle grep skape et innbydende og delikat rom.

LES MER

Tidløs

Den lyse, klassiske stilen passer inn i de fleste hjem. Med et baderomsmøbel i hvit høyglans og tilbehør krom, skaper du et tradisjonelt og tidløst bad.

LES MER

Moderne

Den moderne stilen gjenkjennes av rene linjer og detaljer i matte trendfarger. Stilen føles samtidig tidløs med sine materialer i grå eik eller hvit matt.

LES MER