Close
Søk
Søk
Filters
Filters

Berøringsfrie kraner i dansk design

Hello, Touchless

Silhouet Touchless er en revolusjon innen berøringsfrie kraner. Den er spesialdesignet for bruk i hjemmet og kombinerer et stilig design med en funksjonalitet som samsvarer med behovene du har på kjøkkenet og på badet. Du reduserer vannforbruket og du trenger aldri å ta på kranen med skitne hender, dermed minsker du risiko for spredning av virus og bakterier.

Se hele sortimentet her>

 

Enkel å installere

Silhouet Touchless passer de fleste servanter og er enkel å installere, på samme måte som en vanlig kran. 

Sensoren kjører på et lite 6-volts batteri som du enkelt kan bytte selv. Sensoren begynner å blinke når det er på tide å bytte batteri.

 

Hygiene

En vanlig kran blir tatt på flere ganger i løpet av en dag, noe som bidrar til spredning av virus og bakterier. 

Med en berøringsfri kran kan du helt unngå berøring. Når de vanligste kontaktflatene blir unngått i det daglige kan andelen sykdommer og infeksjoner som smitter via kontakt bli redusert med opptil 50%. 

 

Finn din stil

Silhouet Touchless har et tidløst, nordisk design som passer godt inn i det klassiske og i det moderne hjemmet. 

Kranene kommer i flere forskjellige overflater slik at du skal kunne finne kranen som passer til nettopp din stil. 

Designet og overflatene passer med resten av Silhouet-serien og viser frem dansk design på sitt aller beste.

Miljøvennlig og økonomisk

Tenk etter, hvor mye renner vannet unødvendig hjemme hos deg? Skrur du av vannet mens du for eksempel pusser tennene eller vasker deg i ansiktet? Med en berøringsfri kran som automatisk slår seg av vil man kunne spare miljøet for sløsing av store mengder vann. I tillegg kan du spare penger ved at du varmer opp mindre vann i løpet av en dag, samt at du bruker en mindre mengde vann.

Les også: Japansk toalett-trend skyller over landet!

Touchless servantkran

Silhouet Touchless har klart å kombinere berøringsfri teknologi med et brukervennlig design. Med den smarte funksjonstoppen kan du kontrollere vannmengden og veksle mellom varmt og kaldt vann ved behov. Sensoren oppdager bevegelse. Når du holder hendene under tuten, starter den. Når du fjerner dem, stenger den automatisk slik at du ikke trenger å bruke mer vann enn du behøver. 

Innstillingsmuligheter har du på toppen slik at du enkelt kan regulere temperatur og vannmengde, avhengig av om du trenger å vaske hender, pusse tenner eller fyllet et glass med kaldt vann.

Servantkranen kommer i krom, sort matt, hvit matt og børstet messing (pvd).

Touchless kjøkkenkran

Kjøkkenet er hjertet i hjemmet og kranen har en veldig sentral rolle. Med Silhouet Touchless får du både en berøringsfri og klassisk kranfunksjonalitet i en stilig løsning. Har du for eksempel marinert kjøtt eller kuttet kylling, bare flytt den ene hånden fordi sensoren, og du kan vaske hendene uten å berøre kranen. Skal du fylle en gryte med vann, eller du vil ha rennende vann mens du skreller poteter, bruker du hendelen som en klassisk kjøkkenkran. 

Kjøkkenkranene får du krom, sort matt, hvit matt og messing (pvd).

Touchless Pro kjøkkenkran

Silhouet Touchless Pro kommer med alle de fantastiske funksjonene til den originale berøringsfrie kranen, men i tillegg har den en svært praktisk slange. Det gjør det enklere å rengjøre hele vasken og for eksempel store panner. 

Kranene får du krom, sort matt, hvit matt og børstet messing (pvd).

Les mer om våre designkraner med fleksibel slange her.

PVD-overflater på kraner 

Våre kraner fra Damixa i stål, messing og kobber har en såkalt PVD-overflate. Det vil si at de er utstyrt med en ekstremt slitesterk og robust overflate som er ripebestandig, holder godt på fargen og som ikke vil oksidere. 
Hvit matt overflate på kraner
Våre Silhouet kraner i hvit matt er minimalisme i sin reneste form. Den matte hvite overflaten gjør at form og detaljer vises frem mer tydelig enn noen gang,

 

Den hvite overflaten er UV-resistent, det vil si at den ikke vil bli gul fra sollys over tid. Kranen vil med vanlig rengjøring derfor beholde sin rene, hvite farge år etter år. 

Les også:

Kjøkkenkranene som løfter designet på kjøkkenet ditt

Les mer»

Japansk toalett-trend skyller over Norge

Les mer»

Baderomsinspirasjon: Nordisk Hvit Matt

Les mer»

Hvordan bestille varer fra oss?

Du kan enkelt bestille våre produkter gjennom din nærmeste forhandler. Bruk vår nettside til å velge ut dine favorittprodukter.

 

Du kan også lage en handleliste direkte inne på nettsiden vår for så å sende den til din rørlegger, så ordner han med bestillingen din.

 

Finn din nærmeste forhandler her

Mer inspirasjon?

Følg oss i sosiale medier for mer inspirasjon!

 

Les også flere artikler om tips, trender og baderomsinspirasjon her.

 

 

    

Publisert 10.02.2022

Christine Caspersen / Korsbakken.no