Close
Søk
Søk
Filters
Filters

TOTO RW - det råeste dusjtoalettet på markedet!

 

TOTO lanserer nytt dusjtoalett - TOTO RW!

 

Vi er allerede overbevist, TOTO RW slår alle andre dusjtoaletter på markedet.  Med sitt elegante design i skandinavisk stil og med både nye og velkjente TOTO-funksjoner lanseres nå dusjtoalettmodellen RW. Toalettet er allerede på lager og kan bestilles hos våre forhandlere over hele Norge.

 

Hva er egentlig et dusjtoalett?

Stadig flere har fått øynene opp for dusjtoaletter og dens mange funksjoner. Et dusjtoalett vil som navnet tilsier, gjøre deg ren med varmt vann etter et toalettbesøk. Dette er både mer hygienisk og skånsomt, og gir deg en grundigere rengjøring enn om du hadde brukt toalettpapir. Vår leverandør TOTO kommer fra Japan, der syv av ti installerte toaletter er nettopp et dusjtoalett. Dermed har de god erfaring med å utvikle dusjtoaltter med kvalitetsfunksjoner og moderne teknologi.

 

Lyst til å pusse opp? Les hvorfor du skal velge et dusjtoalett her

 

TOTO RW – Limousinversjonen av dusjtoalett

TOTO er kjent for sin kvalitet og komfort og den nye modellen TOTO RW er intet unntak. Her kan du blant annet stille vannstrålen til ønsket vanntrykk og temperatur, mens den innebygde luftrenseren fjerner eventuell ubehagelig lukt etter hvert dobesøk. Toalettsetet er ferdig oppvarmet til den temperaturen du selv måtte ønske og den kommer også med et nattlys slik at du ikke trenger å måtte slå på baderomslyset om natten. I tillegg er setet utstyr med sensor, slik at det åpnes og lukkes av seg selv. For deg betyr det at du ikke trenger å være i kontakt med setet, og du eksponeres lite ovenfor bakterier som sitter på toalettet.

 

Forbedret hygiene og enklere rengjøring

TOTO har med sin patenterte spylefunksjon Tornado Flush, laget et unikt skyll som bruker svært lite vann. I tillegg vil TOTO RW lære seg din adferd slik at den begrenser bruken av energi mellom toalettbesøkene og når toalettet ikke blir brukt over lengre tid. Dette til sammen gjør at toalettet er svært vann og strømeffektivt. Toalettet kommer også med ewater+, elektrolysert vann, som gjør alle de automatiske rengjøringsfunksjonene med toalettet enda mer hygienisk.

Se våre forhandlere 

 

 

TOTO RWs funksjoner og fordeler:

Lekker luksus.

Toalettet styres via en fjernkontroll og kan huske innstillingene til to forskjellige brukere.

Sensorstyrt sete som åpner og lukker seg automatisk.

Oppvarmet sete støpt uten kant, hindrer at skitt samler seg.

Stavdysens posisjon kan stilles etter eget ønske.

Vannstrålen kan stilles, til din ønskede styrke og temperatur.

Massasjestråle, vannstrålen pulserer.

Gjennomstrømningsvarme, sikrer ubegrenset varmt vann til vask.

Luftrensende filter som fjerner eventuell ubehagelig lukt.

Tørkefunksjon hvor varmen kan reguleres.

Nattlys – slik at du ikke trenger å slå på lyset om natten.

Hukommelse for innstilinger til to forskjellige brukere.

 

Unik hygiene.

Tornado Flush, sikrer et unikt effektivt skyll med liten mengde vann.

Kantløst, slik at skitt ikke kan samle seg.

CeFiNOtect: en særlig glatt keramikk som avviser skitt. Ekstra bra for holde toalettet rent. Tåler rengjøring med mikrofiberklut.

EWater+: elektrolyseladet vann, som har en rensende og antibakteriell virkning. Renser både toalettet og spyledysen.

Unik hygienisk stavdyse som kun finnes i TOTO-toaletter. Dysen renses innen den kjøres på plass i dysehuset. Den renses også inne i selve dystehuset. Det sikrer at den alltid er ren og hindrer at bakterier formerer eller sprer seg. Dysen sitter bak en klapp, og er plassert over katen på toalettet, slik at den ikke forurenses ved et toalettbesøk.

PreMist: vann sprutes ut på keramikken når lukket åpnes, slik at skitt ikke fester seg på toalettet under et toalettbesøk.

Avkalkningsystem: Dysen kan tas av og rengjøres. Ekstra dyser følger med.

Dusjtoalettet kan vippes opp for en ekstra god rengjøring.

Energisparende funksjon: toalettet lærer seg din adferd og begrenser bruken av energi mellom toalettbesøkene og når toalettet ikke blir brukt over lengre tid

 

SE ALLE VÅRE DUSJTOALETT HER

Hvor finner du våre produkter? 

Våre produkter finner du hos forhandlere over hele Norge. Du kan se hele forhandlerlisten vår her. Du kan også lage din egen ønskeliste ved å legge de til ulike produktene på nettisden vår. Ønskelisten kan du enten sende til en forhandler du finner på forhandlerlisten vår, eller du kan sende den inn til oss på mail eller på Facebook, så setter vi deg i kontakt med din nærmeste forhandler.

Legg igjen din kommentar