Close
Søk
Søk
Filters
Filters

Silhouet Collection og hvit matt

tirsdag 6. april 2021

Den stilige Silhouet-serien er blant Damixas mest solgte design. Med to nye utvidelser er serien nå mer komplett en noensinne:

En helt ny matt hvit overflate og en komplett samling av tilbehør til baderommet som matcher seriens farger og overflater.

hvit matt kjøkken

 

 

Silhouet matt hvitt: Hvis du elsker farger, prøv med litt hvitt

Silhouet matt hvit er et dristig nytt medlem av Silhouet-serien. Designet er stilig, skandinavisk og tidløst og passer i både klassiske og moderne hjem Den matte hvite overflaten gjør at figurer og detaljer skiller seg tydelig ut. Det er et ideelt valg for et lyst kjøkken eller bad, men er også en effektiv kontrast til mørke overflater og mer fargerike rom, som nå vinner terreng.Den holdbare pulverlakkerte overflaten sprekker ikke og er enkel å rengjøre. Når det gjelder montering og reparasjoner ved hjelp av verktøy, er den like sterk som enhver annen kran. Overflaten er UV-bestandig, slik at kranen ikke blir gul på grunn av sollys og forblir så god som ny.

 

 

Silhouet Collection: Interiørdesign for en gjennomført stil

Den nye Silhouet Collection består av håndkleholdere, håndklekroker, toalettbørste, toalettrullholder og ekstra toalettrullholder. Produktene blir laget i de samme overflatene og fargene som resten av Silhouet-serien med kraner og takdusjer: Krom, børstet stål, messing, børstet messing, kobber, sort matt og hvit matt. Dette eliminerer skyggevariasjonen som kan oppstå når forskjellige merker velges, og designbevisste forbrukere kan få akkurat det de leter etter: Personlige løsninger som forbedrer stilen i hjemmet, og muligheten til å skape en sammenhengende designestetikk for praktisk baderomsutstyr.

takdusj

Legg igjen din kommentar