Close
Søk
Søk
Filters
Filters

DELIKATE BELL PRO KJØKKENKRAN

 

DELIKATE BELL PRO KJØKKENKRAN

Har du sett alle Instagram bildene der ute av moderne, høye kjøkkenkraner og tenkt at du selv ikke vil ha plass til en slik på ditt kjøkken? Det samme har vi tenkt, og derfor lanserer vi nå Bell Pro kjøkkenkran fra Damixa.

 

Bell Pro er kun 37,6 cm lang og vil derfor passe under overskapene på de fleste kjøkken. Der du før måtte velge mellom oppbevaring eller en kul kjøkkenkran, har du nå muligheten til å velge begge deler.

Fleksibel tut – funksjonen du ikke visste du trengte

Flere og flere har oppdaget nytten av å ha en kjøkkenkran med fleksibel tut. Det gjør det lettere å rengjøre panner og større redskaper, samt at du får vasket selve kummen enklere etter at du er ferdig med oppvasken. Vi forstår godt at slike kjøkkenkraner har blitt populære, og ut i fra store Instagram-kontoer ser det ut til at populariteten bare vokser og vokser.

Vi har også flere andre kjøkkenkraner med fleksibel tut som passer på kjøkken uten overskap.

 Krom og sort – rett inn i trendbildet

Bell Pro er designet og produsert av Damixa. De er kjente for sine gode danske design på alt fra kjøkkenkraner til servantkraner og dusjutstyr. Bell Pro kommer i krom overflate, med en sort matt slange. Den sorte matte effekten på kranen passer rett i trendbildet nå, der mange ønsker sorte detaljer på kjøkken og baderom. Ved å derfor bytte ut kjøkkenkranen, får du et mer moderne kjøkken – uten at det koster deg flere ti-tusener.

Kranen kan du bestille hos en av våre mange forhandlere, finn din nærmeste forhandler i oversikten vår. Skulle du ha spørsmål om hvor din nærmeste forhandler er, kan du selvsagt ta kontakt med oss på vår Facebook-side.

 

Hvor finner du våre produkter? 

Våre produkter finner du hos forhandlere over hele Norge. Du kan se hele forhandlerlisten vår her. Du kan også lage din egen ønskeliste ved å legge de til ulike produktene på nettisden vår. Ønskelisten kan du enten sende til en forhandler du finner på forhandlerlisten vår, eller du kan sende den inn til oss på mail eller på Facebook, så setter vi deg i kontakt med din nærmeste forhandler.

 

Legg igjen din kommentar