Close
Søk
Søk
Filters
Filters

Novellini dusjvegger

 

Et komplett baderom med dusjvegger og badekar fra Novellini

 

Endelig kan vi tilby dusjvegger og badekar i tillegg til våre andre flotte kvalitetsprodukter. Hos oss kan du velge i et bredt sortiment av Noveillini dusjvegger i seriene Young, Kuadra og Zephyros, samt badekar og skjermvegger i Calos og Iris.

Se alle våre Novellini produkter Les og last ned Novellini katalogen 

Bærekraft

Novellini har en grønn visjon om å produsere kvalitestprodukter på en bærekraftig måte. Det betyr at de invisterer i moderne og avansert teknologi, som sikrer god kvalitet på materialene, samtidig som de tar vare på miljøet. Her er noen av tiltakene Novellini har tatt for en bedre fremtid:

- 70% resirkulering av all alluminium

- 95% resirkulering av vann i produksjonssyklusen

- Datastyrt optimalisering av glasskjæring for å redusere anfall

- Solcellepaneler som energikilde til fabrikkene

- Brun av vannbasert epoxy pulvermaling, fri for løsemiddel og tungmetaller

- Redusert CO2-utslipp med intermodalt transportsystem

- Emballasje laget av resirkulert materiale

Bredt sortiment med uttalige muligheter

Italienske Novellini leverer dusjvegger og badekar i mange ulike størrelser og utforminger. Dersom du trenger en dusjvegg i en annen størrelse enn de som står oppført på vår hjemmeside, kan du sende oss en e-post - og vi vil hjelpe deg med å bestille den størrelsen du måtte trenge. 

 

Send oss en e-post her

Young 2.0 slagdør

 

 

Young 2.0 slagdører leveres med sort matt eller krom PVD behandlede lister. Standard dusjdører som er enkle å montere. Dørene kan svinges inn/ut. Du bestiller 2 stk. dusjvegger i ønsket bredde for et komplett dusjhjørne.

Young 2.0 kommer også som fastvegg, her også i sort matt eller krom PVD.

Young 2.0 foldedør

 

 

Young 2.0 foldedører har hev/senk-funksjon og kan også plasseres i en nedsenket dusjsone. Foldedører er praktiske der det er kort avstand mellom dusjvegg og for eksempel et baderomsmøbel. Med en foldedør unngår man å slå døren i det som star på siden av dusjveggen. Young 2.0 foldefører kommer i krom PVD og sort matt.

Young saloondør/slagdør for nisje

 

 

Young dusjdører kan også tilpasses en dusjnisje. Ensten som saloondører eller med en enkel slagdør som kan monteres med åpning høyre eller venstre. Kommer med lister i sort matt eller krom PVD. 

Kuadra fastvegg

 

 

Kuadra dusjvegg med 8 mm sikkerhetsglass. Leveres med sort matt eller krom PVD behandlede lister. Inkludert støttestang og gulvstøtte. Vendbar side. 

Zephyros 2.0 skyvedør/fastvegg for skyvedør

 

 

Zephyros er en lekker dusjvegg med rene linjer i sort matt eller krom PVD. Zephyros 2.0 skyvedør monteres i nisje eller i kombinasjon med fastvegg. Velg døråpning mot høyre eller venstre. Zephyros 2.0 fastvegg for skyvedør brukes i kombinasjon med skyvedørene. Modellen er åpen nede ved skyvedørene slik at den kan benyttes i rom med kun ett sluk. 

Zephyros 2.0  med hel ramme

 

 

Årets nyhet er Zephyros med hel ramme som kan monteres både som skyvedør i nisje eller med fastvegg på høyre eller venstre side. Rammen er tett i bunn og bør derfor ikke benyttes i baderom med kun ett sluk. Denne utgaven kommer kun med sort matt ramme.

Calos badekar

 

Calos badekar med benramme og vridbart overløp/avløp. Nakkepute følger med som en standard. Badekarsarmatur, samt front- og endepanel bestilles separat. Kan monteres med front og endepanel eller benyttes som et innbyggningskar. Som et tillegg kan men bestille Young 2.0 skermvegg for badekar. Veggen er svingbar med hev/senk funksjon.

Iris badekar

 

 

Iris badekar med dør for enkel inn- og utstigning. Som et tillegg kan Iris leveres med skjermvegg, noe som gjør dette til en perfekt løsning for badekar og dusj i kombinasjon. Skjermveggen for badekaret er svingbar innover. 

PVD

PVD (Physical Vapour Deposition) er en miljøvennlig overflatebehandling som metaliserer aluminium og plastdeler. På den måten får profilene en ripefast overflate med lang holdbarhet som bevarer glans og farge.

 

Produksjonsprosessen er ikke giftig, bidrar til mindre plastavfall og gjør aluminiumen 100% resirklerbar.

 

 

 

Crystal Clear

Alle Novellini dusjvegger er behandlet med Crystal Clear, en antibakteriell virkning, slik at kalk, såpe og annet smuss ikke fester seg på glasset. 

 

Gode råd for vedlikehold er å alltid skylle veggen etter bruk, samt å unngå sterke vaskemidler med slipende effekt. 

  

Les også andre artikler fra oss:

Bli med til inspirerende hjem over hele Norge

Ler her»

Luksusbad i messing og rosa toner hos Erlend Elias

Les mer»

Finn din baderomstil med våre baderomspakker

Les her»

Hvordan bestille?

Du kan enkelt bestille våre produkter gjennom din nærmeste forhandler. Bruk vår nettside til å velge ut dine favorittprodukter.

 

Du kan også lage en handleliste direkte inne på nettsiden vår for så å sende den til din rørlegger, så ordner han med bestillingen din.

 

Finn din nærmeste forhandler her

Vil du ha mer inspirasjon?

Du Følg oss i sosiale medier for mer inspirasjon!