Close
Søk
Søk
Filters
Filters

Nordisk velvære med en edge

 

NORDISK VELVÆRE MED EN EDGE

Helbolig - fra boligdrøm til drømmebolig

Det falleferdige huset var forlatt og ramponert. Nå vokser en danskinspirert enebolig frem. Husets hovedbad er innredet med kvalitetsprodukter fra Korsbakken Bad og kombinerer flere av de elementer vi ser i interiørbildet nå. Sammen gir det et baderom som oser av nordisk velvære, men med en liten «edge»

 Entusiasmen stråler når Caroline snakker om huset som hun og ektemannen Lars, sammen med de ansatte i selskapet HelBolig, har forvandlet på kort tid. Huset ligger vakkert til ved siden av et stort jorde, med sol fra morgen til kveld.

«Når jeg designer interiører, tar jeg alltid utgangs- punkt i husets beliggenhet og byggestil. Det er viktig at det blir en rød tråd fra eksteriør til interiør», fortsetter Caroline.

Husets interiør preges av en skandinavisk stil, med en lys fargepalett og materialer i grålig eik og brunt treverk. For et helhetlig uttrykk måtte dette bli med inn på badet også. Derfor valgte Caroline konseptet Nordisk fra Korsbakken Bad.

Ton-i-ton

«Den grålige eiken i møblene passer perfekt til de lysegrå flisene og tar opp gråtonen i eikeparketten. Jeg ville ha en sømløs overgang fra gangen til badet og det fikk vi med innredningen Eris fra Korsbakken. Samtidig er jeg opptatt av at rommet har karakter. Det må ikke bli for «tamt». Derfor passer det perfekt med de svarte detaljene i servanter, servantarmatur og det hvite toalettet fra japanske Toto. Det gir badet den «edgen» vi ønsker. At vi dessuten kan få detaljer som håndklehengere og dorullholder i samme, matt svarte finish er jo bare prikken over i’en!», smiler hun fornøyd.

 

Se flere prosjekter på Helboligs Instagramkonto

 

Merkevarer med kvalitet

 

Det er ikke første gangen Caroline og HelBolig bruker produktene fra Korsbakken Bad. Hun forteller at de har brukt produkter fra blant annet Bathco, Damixa og Newform på både baderom og kjøkken i flere tidligere prosjekter.

«Vi har alltid vært så fornøyde med produktene. Vaskene fra Bathco er jo bare så vakre alle sammen, og armaturene fra Damixa og Newform er så gjennomførte og lekre. Det er enkelt å bruke produktene fra Korsbakken, fordi jeg vet at de kommer til å levere det uttrykket jeg ønsker når de kommer på plass», sier Caroline.

 

Ønsker du å komme i kontakt med Caroline og Helbolig kan du gjøre dette via deres Instagram-konto eller via nettsiden deres www.helbolig.no

 Foto: Caroline/Helbolig

Baderomspakke Nordisk

Det originale Nordiske badet som Caroline falt for. Les mer om den nordiske stilen her.

Baderomspakke Nordisk Hvit Matt

Her har vi en tredje variant av det Nordiske baderommet der vi har byttet ut de sorte produktene med hvit matt. Les mer om baderomspakken Nordisk Hvit Matt her.

 

Hvordan bestille?

Du kan enkelt bestille våre produkter gjennom din nærmeste forhandler. Bruk vår nettside til å velge ut dine favorittprodukter.

 

Du kan også lage en handleliste direkte inne på nettsiden vår for så å sende den til din rørlegger, så ordner han med bestillingen din.

 

Finn din nærmeste forhandler her

 

Mer inspirasjon? 

Følg oss i sosiale medier for mer inspirasjon!

Les også flere artikler om tips, trender og baderomsinspirasjon her.

 

   

 

Finn din nærmeste forhandler her

 

Publisert 12.01.2022

Korsbakken.no