Close
Søk
Søk
Filters
Filters
RSS

Nyheter

Silhouet Collection og hvit matt -tirsdag 6. april 2021
Damixa med spennende nyheter til kjøkken og baderom
Damixa med ny berøringsfri kran -fredag 4. september 2020
Silhouett serien fra Damixa har blitt godt mottatt i markedet. Nå utvides sortimentet med berøringsfrie kraner både til kjøkken og baderom.
Lag din egen handleliste hos oss! -tirsdag 14. april 2020
Ser du noe du ønsker å bestille fra oss? Lag din egen handleliste og send den på mail til oss, så får du ett (uforpliktende) tilbud fra din nærmeste rørleggerforhandler.
Bestill våre nye 2020 kataloger -fredag 10. januar 2020
Nå er katalogene for 2020 her. Bestill enkelt katalogene i forhandlerportalen eller last ned katalogene i PDF format.
Stadig flere ser fordelen med en fleksibel slange på kjøkkenkranen. På Damixa Bell Pro er det også tatt hensyn til at den skal passe på kjøkkenvasken under overskapet. Bell Pro er derfor kun 37,6cm høy.
Korsbakken Bad AS – alt til badet -onsdag 21. august 2019
Fra en oppstart som handelsfirma i 1976 for kraner og dusjutstyr, har veien ført oss videre som en komplett baderoms-leverandør med ett stort utvalg av synlige produkter til baderommet. Som en følge av dette har vi fra 1. juni endret navn fra Korsbakken Trading AS til Korsbakken Bad AS.
Korsbakken Bad søker ny kollega -mandag 12. august 2019
Korsbakken søker serviceinnstilt kollega med god orden!
NYTT LAGER - NY DATO -torsdag 17. januar 2019
Vi flytter vårt lager fra SPD på Økern til Jacsped på Trollåsen/Kolbotn. Det vil dermed bli en stopp i utsendelser mellom 5. og 13. februar. Dette gjelder også dere som har levering på faste dager.
Danske designkraner i nye flotte farger -tirsdag 9. oktober 2018
Damixa utvider nå den elegante designserien Silhouet, som ble lansert i vår, med tre flotte nye overflater. Fargene børstet stål og messing er laget med en unik PVD-overflate, mens den sorte er en praktisk og svært holdbar matt lakk.
Slate4 – ny takdusj fra Damixa -onsdag 29. august 2018
Bestselgeren Slate takdusj lanseres i ny versjon i løpet av september. Slate4 blir med en videreføring av det klassiske takdusjhodet med sorte detaljer, men med flere forbedringer både i design og funksjoner.