Close
Søk
Søk
Filters
Filters

Luksusbad i messing og rosa toner hos Erlend Elias

LUKSUSBAD I MESSING OG ROSA TONER

Erlend Elias har kjøpt sin første leilighet og ble tipset om våre produkter fra sin rørlegger, Norsk Rørleggerservice. Med mix og match fra hele vårt utvalg har Erlend Elias funnet sin stil.

Det viktige baderommet

Badet er der du starter dagen på travle dager før jobb, det er det siste rommet du er innom før du går til sengs. Men det er også det rommet du pynter deg i, uansett kjønn, vi står foran speilet, gjør oss så pene vi kan, noen av oss bruker mye lengre tid enn andre, men vi alle gjør det. Noen har også musikk på badet, synger i dusjen og er sin egen popstjerne for en liten stund. Jeg bruker badet mye, har hjemmespa, lukker meg
inn der når jeg trenger en pause fra alle de rundt. Badet er et veldig viktig rom i huset.

Jeg var så heldig å komme i kontakt med Hussein fra NRS (Norsk Rørservice) som tok meg på alvor da jeg forklarte hva jeg ønsket, og derettergikk turen opp til Korsbakken på Carl Berner her i Oslo. Deres showrom er jo et mekka for oss som er opptatt av interiør. Der har man alt man kan ønske seg for å oppnå sitt drømmebad. Da jeg kom opp i showrommet hørte jeg englesang i hodet og ble som et lite barn i en godteributikk! Det hadde alt ...

Harmoni og fest

Min visjon for badet var harmoni blandet med en luksusfølelse. Så jeg ble i ekstase da jeg så servantskapet i dusty pink,– det var moderne, hadde edge, men var også rolig. Jeg har marmorfliser og det var viktig at alt skulle harmonere og skinne alene uten at det så rotete ut. Jeg valgte den lekreste gullservanten med en innovativ, litt røff shape. Denne skulle være prikken over i’n, pimpe opp og gi den riktige følelsen av luksus. Alt av armaturer ble også valgt i gull. For meg var det viktig at knotter, toalettrullholder og dobørste matchet, samtidig som det tok opp litt av gullet i marmoren.

Et stort rundt speil med lys tok opp igjen formen på bolleservanten i gull. Så fikk servantskapet skinne alene og gi den rolige og eksklusive, harmoniske følelsen av at det er et unikt og trendy, men også tidløst bad. Jeg er så stolt over badet mitt at jeg kommer til å slå på musikk i høyttalerne i taket og servere drinker der, til spesielt inviterte. Jeg er som sagt i ekstase over at jeg var så heldig å komme i kontakt med Korsbakken som kunne levere alt hva jeg hadde sitt for meg.

Følg Erlend Elias på Instagram for flere bilder

Luksus messing

Bolleservanten Brest fra spanske Bathco kommer i en rustikk ytre og med et skinnende blankt indre. Servanten finnes også i sølv for de som heller ønsker en litt mer tradisjonell stil på badet uten å måtte gå på kompriss med luksus- og designfølelsen.

Dansk design på sitt beste

Silhouet-serien fra danske Damixa er av våre mest populære produkt-serier. Kanskje ikke så rart da designet er rent og stilig, mens kvaliteten er uoppklagelig. Serien rommer alt fra takdusjer og servantkraner, til baderomstilbehør og kjøkkenkraner, i mange ulike overflater.

Produkter på dette badet:

BIG servantskap 60, Dusty Pink

Benkeplate HPL 60, sandfarget

Johannesburg speil med LED-lys Ø60

Brest bolleservant, messing

Silhouet servantkran høy, messing

Toalettbørste veggmontert, messing

Toalettrullholder, messing

Toalettrullholder reserve, messing

Håndklekroker 2 stk, messing

Håndkleholder enkel, messsing

Håndkleholder dobbel, messing

Silhouet takdusj, messing

Last ned liste»
 

Baderomsinspirasjon:
Dempet Granitt

Det største baderomstrenden akkurat nå, baderomsmøbel i mørk grå matt med detaljer i sort matt. Bli inspirert og finn dine egne favorittprodukter.

Les mer»

Våre beste tips til små baderom

Har du et lite baderom eller toalettrom som du ønsker å fikse opp? Les våre beste tips til farger, lys og valg av produkter.

Les mer»

Vi kan kunsten å komponere et bad

For å gjøre valget enklere for deg har vi laget inspirerende og lekre baderomspakker i flere forskjellige stiler og prisklasser.

Les mer»
 

Hvordan bestille?

Du kan enkelt bestille våre produkter gjennom din nærmeste forhandler. Bruk vår nettside til å velge ut dine favorittprodukter.

 

Du kan også lage en handleliste direkte inne på nettsiden vår for så å sende den til din rørlegger, så ordner han med bestillingen din.

 

Finn din nærmeste forhandler her

 
Mer inspirasjon?

Følg oss i sosiale medier for mer inspirasjon!

 

Les også flere artikler om tips, trender og baderomsinspirasjon her.

 

 

    

 

Publisert 03.01.2022

Korsbakken.no.