Close
Søk
Søk
Filters
Filters

Kunsten å komponeret et bad

KORSBAKKEN BAD KAN KUNSTEN Å KOMPONERE ET BAD

Gjennomtenkte valg løfter et baderom! Runde, myke former eller firkantet og stramt? Armatur i messing eller sort? Helheten ligger i detaljene. Velger du en av våre baderomspakker, komponert av vår interiørdesigner, kan du være trygg på at du får et lekkert bad.
Alt fra bolleservant til dorullholder er nøye utvalgt for å skape den gode, rene følelsen. Eller sagt på en annen måte; alle de vanskelige valgene er allerede tatt og det eneste du trenger å gjøre er å finne din stil!

 

Alle produktene i de komplette pakkene er forslag fra vår interiørdesigner for å gjøre det enklere for deg å lykkes med nytt bad. Om du f.eks ønsker en annen overflate på armaturene, farge på interiøret eller et annet speil er det bare å velge og vrake. Hos oss får du både interiørpakker og enkeltprodukter.  

Se alle våre baderomspakker her.

Finn din baderomspakke

 

Når du skal velge baderomspakke kan det være lurt å tenke gjennom hvordan badet skal brukes. Skal det gi følelsen av hjemmespa med rolig belysning og mørke farger eller er den nordiske, lette stilen nettopp det du trenger når du våkner om morgenen? Kanskje er dere en hel familie som skal dele på badet og det er praktisk med to servanter? Eller du har ungdom i huset med et stort behov for oppbevaring? Ut i fra valgt baderomspakke, kan du enten bruke våre forslag til vegg- og flisfarger eller selv plukke ut dine favorittfarger. Som prikken over i-en legger du til håndklær og gulvmatte i samme fargetoner for å få fullføre den helhetlige opplevelsen.

Våre mest populære baderomspakker:

 

Dempet Granitt

Les mer

 

Nordisk Hvit Matt

Les mer

 

Lun Natur

Les mer

Slik gjør du:

Finn din baderoms-stil! Her får du full oversikt over alle våre baderomspakker.

 

Velg baderomspakken «as is», eller tilpass mål og størrelser etter dine behov. Ønsker du å bytte ut noen av produktene eller endre overflate fra feks sort til messing er det også mulig.

 

Når du har valgt din baderomspakke og evt andre produkter fra nettsiden kan du lage en handleliste som du kan sende til din nærmeste forhandler eller rørlegger, så ordner de med bestillingen din. Finn din nærmeste forhandler her.

Hvordan bestille?

Du kan enkelt bestille våre produkter gjennom din nærmeste forhandler. Bruk vår nettside til å velge ut dine favorittprodukter.

 

Du kan også lage en handleliste direkte inne på nettsiden vår for så å sende den til din rørlegger, så ordner han med bestillingen din.

 

Finn din nærmeste forhandler her

Mer inspirasjon?

Følg oss i sosiale medier for mer inspirasjon!

 

Les også flere artikler om tips, trender og baderomsinspirasjon her.

 

 

   

Publisert 10.08.2021

Korsbakken.no.