Close
Søk
Søk
Filters
Filters

Korsbakken Bad inngår samarbeid med Holtan

torsdag 20. januar 2022
Geir Holtan og Arne Korsbakken ser frem til et
spennende samarbeid

 

Korsbakken Bad inngår samarbeid med Holtan

 

Korsbakken Bad har som mål å være en komplett leverandør for synlige produkter til baderommet. For å kompletter sortimentet med dusjvegger og badekar, har Korsbakken lenge vært på utkikk etter en ny leverandør eller allianse partner, innen disse kategoriene.

Korsbakken komponerer bad med produkter fra kjente europeiske merkevarer, slik at forbrukeren får en enkel vei til sitt drømmebad. Holtans merkevarer Novellini dusjvegger og badekar, Kaldewei og Knief badekar passer dermed perfekt inn i denne strategien.


I løpet av 1. kvartal overtar Korsbakken Bad alt salgsansvar på Holtans produktsortiment. Med samarbeidet får vi også inn stor kompetanse på de aktuelle produkter. Ved å inngå en avtale med Holtan vil vi styrke vår posisjon som komplett leverandør til baderommet, og bidra til enda enklere løsninger for både proffmarkedet og forbrukere.

Novellini er markedsleder i Europa når det gjelder produksjon av dusjvegger, kabinetter og boble/badekar. Novellini har all sin produksjon i Italia med en visjon om miljøvennlig og bærekraftig produksjon av kvalitetsprodukter.

Spørsmål kan rettes til:
Daglig leder i Korsbakken Bad
Arne Korsbakken
arne@korsbakken.no
T: 920 17664

eller

Daglig leder i Holtan

Geir Holtan
geir@holtans.no
T: 971 51540

 
 
 
Legg igjen din kommentar