Close
Søk
Søk
Filters
Filters

Kjøkkenkranene som løfter designet på kjøkkenet ditt

Kjøkkenkranene som løfter designet på kjøkkenet ditt

Kjøkkenkranen skal være smykket på kjøkkenet ditt! Uansett om du liker høy, lav, tradisjonelt eller moderne design - kjøkkenkranen kan løftet kjøkkenet ditt flere hakk høyere når det kommer til design og kvalitet. Fra å tidligere ha en anonym kjøkkenkran i krom ønsker nå de fleste å vise sin identitet eller stil også når de velger ut kranen til kjøkkenet. Mulighetene og variasjonene du kan velge mellom har eksplodert de siste årene, ikke minst har kranene til private hjem kopiert de beste funksjonene fra kranene på profesjonelle kjøkken - uten at det har gått på bekostning av designet.

 

Nye designkraner med smarte funksjoner

Møt våre nyeste kraner - Silhouet Pro og Touchless Pro. To nye kjøkkenkraner fra danske Damixa. Silhouet-serien er kjent for sitt rene og stilfulle uttrykk, og er virkelig dansk design på sitt beste. Kjøkkenkranene har et elegant, nordisk design og passer perfekt inn i et moderne kjøkken.

Silhouet Pro

Kjøkkenkran i et lekkert dansk design med flere nyttige funksjoner, som fleksible slange, spyledusj og vanlig stråle. Den fleksible slangen gjør det enklere for deg å vaske hele vasken eller store panner og gryter.

Ved å trykke én gang på tuten vil du kunne slå på den effektive spyledusjen som gir deg enda mer trykk og som letter vaskejobben enda mer.

Silhouet Pro er dermed en hybrid mellom to av de mest ønskede egenskapene til en kjøkkenkran: den har et moderne design og den er svært god på rengjøring på ditt kjøkken.

Silhouet Pro kommer i overflatene krom, børstet stål (PVD), sort matt, hvit matt, børstet kobber (PVD) og børstet messing (PVD). Du kan også få kranen med avstenging til oppvaskmaskin.

Se alle Silhouet Pro-kranene her

Touchless Pro - designet for ditt designkjøkken

 

Oppgrader til en berøringsfri kran for å få flere funksjoner og et mer moderne kjøkken. Touchless Pro er en ny type berøringsfri kran. Stilig, praktisk og hygienisk, siden du ikke trenger å ta på selve kranen med møkkete hender.

Touchless Pro kommer med en fleksibel slange, i tillegg til sin berøringsfrie teknologi. Det gjør det enklere å rengjøre hele vasken og for eksempel store panner. Kjøkkenkranen kommer i krom, sort matt, hvit matt og børstet messing (PVD).

 

Se alle Touchless Pro-kranene her

 
Touchless Pro børstet messing
Touchless Pro hvit matt
Touchless Pro sort matt
Touchless Pro krom
Silhouet Pro børstet kobber
Silhouet Pro børstet messing
Silhouet Pro hvit matt
Silhouet Pro krom

 

Silhouet Pro sort matt
Silhouet Pro børstet stål

PVD-overflater på kraner 

Våre kraner fra Damixa i stål, messing og kobber har en såkalt PVD-overflate. Det vil si at de er utstyrt med en ekstremt slitesterk og robust overflate som er ripebestandig, holder godt på fargen og som ikke vil oksidere. 

 

Hvit matt overflate på kraner
Våre Silhouet kraner i hvit matt er minimalisme i sin reneste form. Den matte hvite overflaten gjør at form og detaljer vises frem mer tydelig enn noen gang,

 

Den hvite overflaten er UV-resistent, det vil si at den ikke vil bli gul fra sollys over tid. Kranen vil med vanlig rengjøring derfor beholde sin rene, hvite farge år etter år. 

Les også:

Luksusbad i messing og rosa toner hos Erlend Elias

Les mer»

Nordisk velvære med en edge

Les mer»

Baderomspakke: Dempet Granitt

Les mer»

Hvordan bestille varer fra oss?

Du kan enkelt bestille våre produkter gjennom din nærmeste forhandler. Bruk vår nettside til å velge ut dine favorittprodukter.

 

Du kan også lage en handleliste direkte inne på nettsiden vår for så å sende den til din rørlegger, så ordner rørlggeren bestillingen for deg.

 

Finn din nærmeste forhandler her

Mer inspirasjon?

Følg oss i sosiale medier for mer inspirasjon!

 

Les også flere artikler om tips, trender og baderomsinspirasjon her.

 

 

    

Publisert 18.01.2022

Christine Caspersen / Korsbakken.no