Close
Søk
Søk
Filters
Filters

Jubileumskampanje - 30% rabatt på hele sortimentet

 

VI FEIRER 45 ÅR MED 30% RABATT PÅ HELE SORTIMENTET!*

Drømmer du om et flunkende nytt bad, der design og kvalitet står i fokus? Eller trenger du kanskje en ny dusj, servantkran eller en kjøkkenkran? I hele oktober får du 30% på hele vårt katalogsortiment.*
Du kan bla i vår hovedkatalog, i vårt inspirasjonsmagasin eller se våre produkter her på nettsiden for å finne nettopp det du er på utkikk etter.  
 *Tilbudet gjelder ikke våre TOTO dusjtoaletter. 
 
Slik bestiller du varer fra oss:

Du kan enkelt bestille våre produkter gjennom din nærmeste forhandler eller rørlegger. Se oversikten over hvilke forhandlere som er med på kampanjen her. Du kan også lage en handleliste her på nettsiden vår som du lagrer og sender til forhandleren, se gjerne våre populære baderomspakker for inspirasjon til hvordan ditt baderom kan designes.

Vi kan kunsten å komponere et bad

Korsbakken Bad har levert produkter til norske baderom i 45 år. Som et norskeid, familiedrevet firma vet vi at et baderom skal ha flere funksjoner og bruksområder - det er menneskene som bor i huset eller leiligheten som skal forme badet etter sin smak og behov.

 

Finn din nærmeste kampanjeforhandler

 Les våre beste tips

 

Velg ditt drømmebad

Vår interiørdesigner har satt sammen baderomspakker i ulike stiler og design, alt for nettopp du skal kunne skape ditt drømmebad. Pakkene er kun ment for å gi deg inspirasjon, så om du f.eks ønsker en annen overflate på kranene eller baderomsmøblet eller ønsker et annet speil er det bare å velge og vrake. Hos oss kan du kjøpe hele baderomspakken eller kun enkeltprodukter. Vi har også mange lekre kjøkkenkraner som tilhører samme serie som servantkranene våre, perfekt for deg som ønsker å videreføre stilen også til kjøkkenet.

Bli inspirert og finn ditt drømmebad blant våre baderomspakker

Design - også på servanten

Klassisk porselen, mikrosement, "gull"belagt eller terrazzo-dekor. Våre bolleservanter kommer i mange overflater og design.

Felles for dem alle er at de skapes av spanske og italienske designere med store krav til estetikk og kvalitet.

 

Se våre bolleservanter

 

Sort matt - den nye klassiske overflaten til bad og kjøkken.

Trenden med sort matt på badet har vært tilstede en god stund. Vi ser nå at sort matt har blitt så populært at mange anser det som en ny standard ved renovering eller bygging av nytt bad. Og vi kan lett forstå grunnen til det. Kvalitetsprodukter holder på den sorte matte fargen, de står godt til alle typer baderomsmøbler og fliser og mange av produktene er faktisk lettere å vedlikeholde enn standard krom. 

Vi har sorte servant- og kjøkkenkraner, takdusjer, dusjutstyr og baderomstilbehør. Vi har også sorte bolleservanter og ikke minst et rålekkert italiensk toalett, selvfølgelig også i sort matt. Hvilke av produktene over er dine favoritter? Husk at du nå får 30% på alle våre produkter, bestill dine favoritter direkte fra din forhandler.

Se våre produkter i sort matt

Baderomstilbehør i lekre farger - nå til 30% rabatt

Lyst til å fornye tilbehøret på badet? Vår Silhouet Collection i dansk design inneholder baderomstilbehør i lekre overflater som blant annet sort matt, børstet kobber, børstet messing og hvit matt.

I kolleksjonen finner du for eksempel toalettbørste, toalettrullholder, håndklestenger og kroker. I hele oktober får du 30% rabatt hele sortimentet.

 

Se våre Silhouet Collection-produkter

Finn din nærmeste kampanjeforhandler her