Close
Søk
Søk
Filters
Filters

Japansk toalett-trend skyller over landet!

JAPANSK TOALETT-TREND SKYLLER OVER LANDET!

Visste du at 7 av 10 toaletter i Japan er dusjtoalett? Japan ligger som kjent langt foran i teknologiske nyvinninger- også på toalett! Denne trenden blir stadig mer populær også her til lands, og Korsbakken er stolte av å være den eneste forhandler i Norge av TOTO - ekte, japanske dusjtoalett av høy kvalitet.

 

Hotellfølelse hjemme

Et dusjtoalett vil som navnet tilsier, gjøre deg ren med varmt vann etter et toalettbesøk. Dette er både mer hygienisk og skånsomt, og gir deg en grundigere rengjøring enn om du hadde brukt toalettpapir. Kombinasjonen av temperert vann, varmt sete og lufttørking gir deg en ren, kontinental opplevelse. Det er like enkelt å installere et dusjtoalett som et vanlig toalett, den eneste forskjellen er at det må legges opp strøm til toalettet.

Se alle våre TOTO dusjtoalett her

Ren hverdagsluksus

 

TOTO RW er selveste toppmodellen, en bestselger i verdensklasse! Her kan du blant annet stille vannstrålen til ønsket vanntrykk og temperatur, mens den innebygde luftrenseren fjerner eventuell ubehagelig lukt etter hvert dobesøk. Toalettsetet er ferdig oppvarmet til den temperaturen du selv måtte ønske og den kommer også med et nattlys slik at du ikke trenger å måtte slå på baderomslyset om natten. I tillegg er setet utstyrt med sensor, slik at det åpnes og lukkes av seg selv. For deg betyr det at du ikke trenger å være i kontakt med setet, og du eksponeres lite ovenfor bakterier som sitter på toalettet. Resultatet er et svært rent og behagelig toalettbesøk.

Se vår bestselger TOTO RW her

TOTO RW er svært enkel å rengjøre. Se presentasjonsfilm nedenfor.

Vinner av bærekraftpris

Det smarte dusjtoalettet TOTO RW begrenser bruken av energi mellom toalettbesøkene og når toalettet ikke blir brukt over lengre tid. Dette gjør at toalettet er svært vann- og strømeffektivt. Toalettet kommer også med ewater+, elektrolysert vann, som betyr at alt vannet som kommer ut av spyledysen er 100% rent og antibakterielt. TOTO har med sin patenterte spylefunksjon Tornado Flush, laget et unikt skyll som bruker svært lite vann. Disse funksjonene har bidratt til at den har fått den anerkjente bærekraftprisen ”GREEN GOOD DESIGN AWARD”.

 

Bestille et dusjtoalett?


Du kan enkelt bestille et dusjtoalett eller andre produkter fra Korsbakken Bad gjennom din nærmeste forhandler. Finn din nærmeste forhandler her.

Du kan også lage en handleliste direkte inne på korsbakken.no og sende den til din rørlegger, så ordner han med bestillingen din. Husk å bestille både toalett og sete.

Ble du nysgjerrig på å vite mer?


Se vanlige stilte spørsmål og svar om dusjtoalett her