Close
Søk
Søk
Filters
Filters

Baderomsinspirasjon Sober Sand

Lun Natur

Baderommet Sober Sand skal gi deg en følelse av moderne eleganse, blandet med røffe detaljer i sort og mørkt tre. Stilen skapes med baderomsmøbelet Big i fargen Taupe og kombineres med kran og dusj i sort matt. Fargene holdes i beige toner og det elegante understrekes med dusjvegger med sorte, matte detaljer.

Slik skaper du stilen

Et deilig, moderne bad som du kan leve lenge med. Det er den følelsen du får når du velger baderomsstilen Sober Sand. Velg farger som harmonerer og skaper varme. Ikke være redd for å velge mørke beige eller bruntoner. Dette er farger som vil stå stødig de neste årene. Velger du å bruke våtromsmaling kan du også med hell velge å skifte farge om noen år, dersom du da ser at du ønsket et annet uttrykk på rommet.

Sort matt har vært en stor del av baderom de siste årene, og er nå som er klassiker å regne. I dette badet understreker sort matt den dempende stilen, og brukes på både dusjvegger, dusj, kraner og grep. Detaljer som vaser, såpeflasker o.l i mørk brun demper det sorte og lager et sammensurium av varme og eleganse. 

Fargevalg

For å skape følelsen av varme og ro har vi valgt å bruke våtromsmaling som inspirasjon på dette badet. Tilnærmet farge ville også blitt plasser på store fliser i våtsonen. Gulvet har lyse, duse fliser og taket holder en enda lysere tone for å skape dybde.

Vi anbefaler for eksempel baderomsmaling fra Jotun, i fargen 1233 Mohair til dette badet.

Overflater

Sober Sand har fokus på kraner og dusjustyr i sort matt. Ved å velge sorte grep gjennomføres stilen. Det hvite toalettet har blitt valgt på grunn av sin gode kvalitet og egenskaper, samtidig som det gjør baderommet mer klassisk og tidløst. 

Tilbehør

Velg tilbehør som understreker stilen ved å gå for naturmaterialer, store brune flasker og rene materialer som marmor eller glart glass. En baderomsmatte i valnøtt sammen med en avlastningskrakk i samme farge er med på å mykne opp det litt harde uttrykket.

Produkter i Sober Sand

Et utvalg av produktene i baderomspakken:

Big baderomsmøbel i Taupe.

Gala porselenservant.

Fan servantkran i sort matt

Vetro Speilskap med lystopp

TOTO RP toalett.

Se hele produktlisten

Flere baderomstiler

Vi har laget baderomspakker i mange ulike stiler og størrelser. Du kan selv plukke og mikse sammen ditt eget baderom, gjerne med utgangspunkt i våre baderomspakker.

Se alle våre baderomspakker

Les våre tips og trendartikler

Vi har samlet våre bedre tips til deg som ønsker å pusse opp eller bare gjøre noen små endringer på badet ditt. Her finner du også artikler om de siste trendene på markedet, som vi håper kan inspirere deg til å finne din stil og baderomsdrøm.

Les mer 

 

Japansk toalett-trend skyller over landet!

Visste du at 7 av 10 toaletter i Japan er dusjtoalett? Japan ligger som kjent langt foran i teknologiske nyvinninger- også på toalett!

Les mer 

 

Interiørdesignerens tips for små baderom

Om du bor i en liten leilighet, ønsker deg et ekstra gjestebad under trappen eller drømmer om et lite bad innenfor soverommet, her er våre beste tips.

Les mer 

Komplette baderomspakker

Vi leverer både enkeltprodukter og ferdige baderomspakker. Alle produktene i de komplette baderomspakkene kan byttes ut. Her på vår hjemmeside kan du se alle våre baderomspakker og produkter.

Her kan du også lage en produktliste med de produktene du ønsker å kjøpe, slik at du får en produkt- og prisoversikt. Last ned produktlisten, send den til en av våre forhandlere og få et endelig pristilbud på alt du trenger til ditt drømmebad.

Hvordan bestille?

Du kan enkelt bestille våre produkter gjennom din nærmeste forhandler. Bruk vår nettside til å velge ut dine favorittprodukter.

 

Du kan også lage en handleliste direkte inne på nettsiden vår for så å sende den til din rørlegger, så ordner han med bestillingen din.

 

Finn din nærmeste forhandler her

Mer inspirasjon?

Følg oss i sosiale medier for mer inspirasjon!

 

Les også flere artikler om tips, trender og baderomsinspirasjon her.