Close
Søk
Søk
Filters
Filters

Inspirasjon Det lille baderommet

Det Lille Baderommet Sort

Tro det eller ei, du kan få plass til mye på et lite bad! Her kan du med smarte løsninger og noen enkle grep skape et innbydende og delikat rom. Kanskje det er på det lille badet du skal være litt ekstra kreativ?

 

Les også "Interiørdesignerens beste tips for små bad"

Slik skaper du stilen

Fargevalg

Vi har valgt å bruke våtromsmaling på dette badet. Brente farger passer svært godt til små bad og særlig sammen med detaljer i sort matt. 

Våtromsmaling: 11175 Adventure fra Jotun.

Overflater

Overflatene holdes i sort matt for å skape et stramt og rent uttrykk på badet. Det er viktig å ikke blande for mange uttrykk i et lite rom, varier heller flisene som små i dusjsonen og større på gulvet for å skape variasjon.

Tilbehør

Et lite bad trenger inne mye tilbehør for å virke møbler, men det er fint å pynte med små flasker, enkle blomster og en kurv. Små bad har som regel ikke vindu, derfor kan det være lurt å montere en ekstra lampe for å gi bedre lysforhold og skape mer dybde i rommet.

Produkter i Klassisk Ro

Niza møbelpakke i sort matt.

Fan servantkran i sort matt.

Sintra vegghengt toalett.

Silhouet Flex Dusjgarnityr i sort matt.

Toalettpapirholder i sort matt.

 

Se hele produktlisten 

Flere baderomstiler

Vi har laget baderomspakker i mange ulike stiler og størrelser. Du kan selv plukke og mikse sammen ditt eget baderom, gjerne med utgangspunkt i våre baderomspakker.

Se alle våre baderomspakker

Les våre tips og trendartikler

Vi har samlet våre bedre tips til deg som ønsker å pusse opp eller bare gjøre noen små endringer på badet ditt. Her finner du også artikler om de siste trendene på markedet, som vi håper kan inspirere deg til å finne din stil og baderomsdrøm.

Les mer  

Japansk toalett-trend skyller over landet!

Visste du at 7 av 10 toaletter i Japan er dusjtoalett? Japan ligger som kjent langt foran i teknologiske nyvinninger- også på toalett!

Les mer 

Interiørdesignerens tips for små baderom

Om du bor i en liten leilighet, ønsker deg et ekstra gjestebad under trappen eller drømmer om et lite bad innenfor soverommet, her er våre beste tips.

Les mer 

Komplette baderomspakker

Vi leverer både enkeltprodukter og ferdige baderomspakker. Alle produktene i de komplette baderomspakkene kan byttes ut. Her på vår hjemmeside kan du se alle våre baderomspakker og produkter.

Her kan du også lage en produktliste med de produktene du ønsker å kjøpe, slik at du får en produkt- og prisoversikt. Last ned produktlisten, send den til en av våre forhandlere og få et endelig pristilbud på alt du trenger til ditt drømmebad.

Hvordan bestille?

Du kan enkelt bestille våre produkter gjennom din nærmeste forhandler. Bruk vår nettside til å velge ut dine favorittprodukter.

 

Du kan også lage en handleliste direkte inne på nettsiden vår for så å sende den til din rørlegger, så ordner han med bestillingen din.

 

Finn din nærmeste forhandler her

Mer inspirasjon?

Følg oss i sosiale medier for mer inspirasjon!

 

Les også flere artikler om tips, trender og baderomsinspirasjon her.