Close
Søk
Søk
Filters
Filters

Innbygging i dansk design

Innbygde løsninger for dusj og servant

Baderommet er hjemmets hjerte. Det er her dagen starter og slutter, og det er her du lader batteriene. Danske Damixa inspireres av designhotell og sparesorter når de skaper nye produkter. Silhouet Concealed, innbygging, har et rent og enkelt design som skal kunne matche resten av de fine materialene og fargene du har i ditt hjem. Gjennom å skjule dusj og kranarmatur kan du skjule det unødvendige som stjeler oppmerksomheten. Det skaper ro og eleganse, en liten luksus i hverdagen.

 

Designet i Danmark. Produsert i Sverige.

Dansk design og kompromissløs kvalitet er en del av Damixas DNA. Damixas innbygingsboks er laget i Sverige og har vært et kvalitetsprodukt i Europa i flere tiår. Det brukes kun de beste komponenter og legeringer, og alt er nøye testet ned til minste detalj av Damixas ingeniører i deres danske laboratorium.

 

Finn din nærmeste forhandler

- TAP INTO YOUR STYLE -

Ditt valg av design, farger og materialer viser din personlige stil. I produktoversikten kan du velge mellom effektfulle farger og overflater: Klassisk krom som alltid vil være aktuelt eller elegante sort matt. Polert eller børstet messing og nydelig børstet kopper. Slitesterke, robuste overflater som er lette å veldlikeholde. I vårt brede sortiment av tilbehør finner du alt fra kroker og håndklestenger i akkurat den samme farge og overflate, slik at du kan skape en helhet ned til minste detalj.


Se alle overflater og farger her

En løsning. Unike muligheter.

Med en innbyggingsløsning for servanter og dusj er Damixas løsninger både enkle og fleksible. Innbygningsboksen kan kombineres med alle ytre deler, så om du vil bytte farge eller design om noen år, vil det være lett å montere nye deler.

Hos oss er produktene delt opp slik:

Dusjløsningen er en komplett pakke som inneholder alt du trenger for å montere opp løsningen. Produktene finner du her.

Servantløsningen kommer i tre deler som alle må bestilles som enkeltprodukter. Du må bestille servantkranen, innvendig del for kranen og selve sikkerhetsboksen. Produktene ser du her.

Det tekniske

  • En innbyggingsboks som kan kombineres med alle ytre deler.
  • Designet i Danmark, produsert i Sverige.
  • Nøye testet, kompromissløs kvalitet samlet i én boks.
  • Damixa bruker utelukkende de beste komponentene og de beste legeringene på markedet.
  • Lett å installere. Lett å vedlikeholde.
  • Lekkasjebeskyttelse inngår og sikrer at vann ikke lekker inn i veggen.

 

Relaterte artikler

Baderomstrendene som gjelder nå

Les her»

Kjøkkenkranene som løfter designet

Les her»

Bli inspirert av våre baderomspakker

Les her»

Hvordan bestille?

Du kan enkelt bestille våre produkter gjennom din nærmeste forhandler. Bruk vår nettside til å velge ut dine favorittprodukter.

 

Du kan også lage en handleliste direkte inne på nettsiden vår, for så å sende den til din rørlegger, så ordner han med bestillingen din.

 

Finn din nærmeste forhandler her

 Mer inspirasjon

 

Følg oss i sosiale med for mer inspirasjon. 

 

 

    

_

 

Korsbakken.no.

Publisert 24.01.2023