Close
Søk
Søk
Filters
Filters

Derfor skal du velge et dusjtoalett

Derfor bør du velge et dusjtoalett neste gang du pusser opp baderommet:

 
Du har kanskje hørt om dusjtoalett og tenkt at det ikke er noe for deg? Eller er du en av de som er litt nysgjerrig, men som fortsatt ikke helt har skjønt hva som gjør et dusjtoalett så bra for deg og din familie? Dusjtoalett er mer hygienisk og skånsomt enn noe annet toalett. Det svært behagelig for deg og i tillegg behagelig for miljøet vårt. I tillegg har det en rekke fine funksjoner som gjør det enklere for deg å holde deg unna bakterier og ulik smitte. 

Toto - japansk dusjtoalett

 

Vi er forhandler av Toto - det ekte japanske dusjtoalettet her i Norge. Deres TOTO RW er full av smarte funksjoner som blant annet: automatisk åpning og lukking av toalettlokk, varme i sete, nattlys og ikke minst eWater - elektrolysebehandlet vann. 

 

Nedenfor har vi samlet noen av de mest spurte spørsmålene vi får om dusjtoaletter, kanskje du også lurer på det samme?

Blir man ren med et dusjtoalett? 

Med et dusjtoalett blir man definitiv ren. Vanndysen som spyler vann kan reguleres og tilpasses til akkurat deg. Et dusjtoalett kan sammenlignes med morgenrutinene dine. Vasker du ansiktet ditt med en tørr eller en våt klut for å bli ren? Vannet fra dusjtoalettet sørger for at du blir renere enn du kun blir med papir. Skulle du være usikker etter et toalettbesøk kan du selv sjekke med et tørk toalettpapir, men med TOTO skal du altså kunne være sikker på at du både er og føler deg ren. 

 

Hva betyr elektrolysebehandlet vann?

eWater, eller elekrolysebehandlet vann er det samme som sterilt vann. Vår TOTO RW og RX har en patentert teknologi som gjør alt vann som kommer inn i toalettet om til elektrolysebehandlet vann. Vi kan derfor garantere deg at vannet som kommer ut av spyledysen er 100% rent og anitbakterielt. Du kan være sikker på at det vannet kommer i kontakt med deg er både skånsomt og tilpasset vår sensitive hud. Siden toalettet lager dette selv trenger du ikke å fylle på med kjemikalier for å sørge for hygienen. 

 

Les mer om TOTO RW og RW - våre bestselgende dusjtoalett og deres funksjoner her.

Er det vanskelig å bruke et dusjtoalett?

 

Våre TOTO dusjtoaletter har en fjernkontroll som du enkelt bruker for å sette på spyl eller føn.  Fjernkontrollene kan også sette opp for to unike brukere, slik at du kun trenger å trykke på en knapp etter ditt toalettbesøk. Med fjernkontrollen kan du også velge stille varmen på vannet, velge mellom ulike pulseringer og stille selve dysen. 

Fjerner det virkelig vond lukt?

Ja, våre TOTO dusjtoaletter fjerner vond lukt ved hjelp av et luktavsug. Du vil derfor aldri mer oppleve vond lukt etter toalettbesøk dersom du velger å vårt dusjtoalett. Hvem kunne ikke tenke seg det?

 

Er det mye vedlikehold med et dusjtoalett?

Med våre TOTO dusjtoaletter er det et minimum med vedlikehold som skal til. Porselenet i toalettet er brent så glatt at all skitt faller ned i vannet og blir med ut i avløpet. Toalettet vil også før du setter deg ned spraye et lett vannlag i skålen, noe som gjør at ingen ting vil sitte fast. Det medfører at du ikke trenger å bruke kjemikalier for å rengjøre toalettet, noe som både er godt for deg og for miljøet vårt. 

TOTO er også kjent for sin Tornado flush, det vil si at vannet spyles som i en tornado. Denne teknologien gjør at det sjeldent spruter vann opp på toalettsete. I tillegg må det nevnes at selve dusjtoalettet sitter i sete, dette kan enkelt løftes opp fra toalettskålen dersom du ønsker å rengjøre skikkelig under sete. 

 

Hvor mye koster er dusjtoalett? 

Dersom du skal i gang med å pusse opp baderommet er det lurt å legge opp til vegghengt toalett og legge strøm ved sisternen bak. Da er dette allerede på plass før du bestemmer deg for å kjøpe et dusjtoalett. For vår bestselger, TOTO RW må du betale veil.pris 44 980,- NOK (pris 01.02.2022). I tillegg kommer montering av rørlegger. Når du legger dette inn i totalkostnaden på et nytt bad, vil du se at det ikke er en stor kostnad. Til gjengjeld får du et kvalitetstoalett som er mer hygienisk, skånsomt og behagelig enn alle andre toalett du har prøvd. 

Har du flere spørsmål om dusjtoaletter? Send oss gjerne en e-post eller kontakt oss på Facebook, så svarer vi deg så raskt vi kan.

 

 

Hvordan bestille?

Du kan enkelt bestille våre produkter gjennom din nærmeste forhandler. Bruk vår nettside til å velge ut dine favorittprodukter.

 

Du kan også lage en handleliste direkte inne på nettsiden vår for så å sende den til din rørlegger, så ordner han med bestillingen din.

 

Finn din nærmeste forhandler her

 
Mer inspirasjon?

Følg oss i sosiale medier for mer inspirasjon!

 

Les også flere artikler om tips, trender og baderomsinspirasjon her.

 

 

   

 

Publisert 10.08.2021

Christine Caspersen / Korsbakken.no.