Close
Søk
Søk
Filters
Filters
 • Servant og dusjkraner

 • Dusjtermostaten varierer veldig på temperatur, hva kan være galt?

  Det første du bør gjøre er å fjerne sparedysen i hånddusjen og takdusjen hvis du har takdusj. Dette er i mange tilfeller årsaken til temperatursvingninger. Hvis dette ikke fungerer, løsne dusjbatteriet fra veggen og sjekke silene i bakkant av batteriet for skitt og smuss. Fortsetter problemet,  er det noe galt med termostaten som dekkes innefor garantitiden på 5-år. meld feilen inn på serviceskjema så tar vi kontakt.  

 • Tuten/armen til Arc siger ned hele tiden

  Denne er regulerbar og kan strammes, eller slakkes alt etter hvordan man vil den skal være. Husk å stenge vannet først. Ta av pyntekoppen og den grå plastringen under pyntekoppen. Løft hele tuten av batterikroppen, og stram til umbracoskruen inni tuten/festet til ønsket motstand.

 • Hvor finner jeg mål på Damixa kraner?

  Alle mål finner du på www.damixa.com klikk på damixalogo nederst på denne siden. Søk etter aktuell kran, klikk på linken og så på Technical Information(alle delenummer) og Dimension Drawings(alle mål)

 • Strålen på dusjen er veldig svak?

  Alle dusjhodene med flere innstillinger har sparedyse. Denne kan enkelt fjernes ved å skru av dusjhodet fra slangen og vippe ut den sorte tappen som er montert inne i håndtaket. Ved sparedyse gir dusjhode ca 11 liter vann pr minutt. Uten sparedyse gir den 17-18 liter pr minutt.

 • Dusjen drypper en stund etter den er stengt, er det feil med dusjbatteriet?

  Nei, det er ikke noe galt med dusjbatteriet. Det vil bli stående vann i rørene som ikke har noen vei tilbake når den er kommet i dusjrøret. Dette vannet vil dryppe ut av dusjhodet en stund etter at kranen er skrudd av. - See more at: kontakt/ofte-stilte-sporsmal/#sthash.vo02IeEA.dpuf

 • Møbler

 • Spørsmål om møbler?

  Det finnes bruksanvisning i alle pakker. Underskap er ferdig montert.

 • Hvordan finne høyden på spikerslag

  På våre småmøbler fra Bathco er det en list i bakkant som skapet henges opp i. For å sette høyde for spikerslag finner man ønsket totalt høyde for montering av møbel - standard er 85 cm, trekker fra høyden på servanten og trekker fra ca 5 cm for å komme ned til senter av listen. Da har du funnet senter for spikerslag. 

  Dvs totalt høyde på møbel  85cm - høyde på servant 10cm - 5 cm = Senter spikerslag ca 70 cm. Med en lavere servant vil spikerslaget være høyere på veggen.

  Det er ikke bærelist nede på Bathco småmøbler

Close