Close
Søk
Søk
Filters
Filters

Damixa med ny berøringsfri kran

fredag 4. september 2020

Silhouett serien fra Damixa har blitt godt mottatt i markedet.
Nå utvides sortimentet med berøringsfrie kraner både til kjøkken og baderom.

Silhouette Touchless er en revolusjon innen berøringsfrie kraner. Den er spesialdesignet for bruk i hjemmet og kombinerer et stilig design med en funksjonalitet som samsvarer med behovene du har på kjøkkenet og på badet. Med Touchless reduseres vannforbruket og du trenger aldri å ta på kranen med skitne hender, dermed minsker du risiko for spredning av virus og bakterier.

Kjøkkenkranen

Krom Sort matt børstet messing

Med Silhouett Touchless kjøkkenkran får du både berøringsfri og klassisk kran-funksjonalitet i én stilig løsning.
Har du for ek­sempel marinert kjøtt eller kuttet kylling, bare flytt den ene hånden forbi sensoren, og du kan vaske hendene uten å berøre kranen. Skal du fylle en gryte med vann, eller vil du ha rennende vann mens du skreller poteter, bruker du hendelen som på en klassisk kjøkkenkran.

 

Servantkranen

  

På servantkranen har Damixa klart å kombinere berøringsfri teknologi med et brukervennlig design. Med den smarte funksjonstoppen kan du kontrollere vannmengden og veksle mellom varmt og kaldt vann ved behov.

 

Både servant og kjøkkenkranen får strøm fra ett 6V batteri som er enkelt å ta ut og skifte selv. Sensorene blinker når det er på tide med nytt batteri.

 

Flere farger

I tillegg til krom overflate blir Touchless også å få i sort matt og børstet messing.
Messingen er med en forsterket PVD overflate som gjør at den beholder glansen år etter år.

 

 

 

Legg igjen din kommentar