Close
Søk
Søk
Filters
Filters

Den store trenden på badet i 2020: matte overflater

Den store trenden på badet i 2020: matte overflater

 

Trendene på baderommet har de siste årene gått fra glossy overflater til matte og duse fargekombinasjoner. Med vår nye møbelserie BIG ønsker vi at du selv skal kunne designe ditt personlige drømmebad. Her kan du velge mellom ulike matte farger, kombinasjoner av benkeplater og servanter, og ulike overflater på elegante grep.

 

BIG er nye eksklusive møbler fra vår Korsbakken Bad baderomsmøbelserie. De kommer i matte overflater som er stort i trendbildet akkurat nå og som vi har stor tro på vil vare i mange år fremover. Den silkemyke overflaten er både moderne og klassisk, og skaper en luksuriøs følelse på baderommet. BIG serien kommer i farge mørk grå, hvit, taupe og dusty pink. Dette er farger som harmonerer godt med det vi ser av trendspådommer fra de fremste interiørdesignerne rundt om i Europa. Vi ser blant annet at fargene står godt med trender som marmor, betong og det naturlige som nå har begynt å gjøre sitt inntok også på norske baderom.

Les om en annen av årets badetrender 2020: naturlig & sanselig 

Gjør møbelet mer personlig

Møblene kommer ferdig montert med delikate grep. Dusty pink leveres med grep i børstet messing, mens mørk grå, hvit og taupe leveres med sort matt grep. Du kan selv velge om du ønsker å bygge videre på disse fargevalgene når det kommer til blant annet servantkran og dusj. Ønsker du derimot å skape et annet uttrykk på møblene, kan du bestille andre grep mot et tillegg i prisen. Grepene kommer i krom, sort matt, hvit matt, børstet messing og børstet rosegull.

Du har også muligheten til å velge mellom å ha en heldekkende hvit porselenservant eller en benkeplate for bolleservant på møbelet. Vår sorte benkeplate i HPL er elegant og passer særlig godt inn for deg som ønsker en sort matt eller en børstet servantkran. Vi har svært mange fine bolleservanter og alle passer til denne møbelserien. Du kan med andre ord lage utrolige mange spennende kombinasjoner og på den måten kan du selv designe deg et helt unikt møbel!

 

Møblene kan du kjøpe hos våre forhandlere over hele Norge. Se hele oversikten her.

 

Rom for mer oppbevaring

Hvor mange av dere er det ikke som ønsker seg mer oppbevaring på badet? Du skal ha plass til toalettsaker, toalettpapir og gjerne også noen håndklær. Med BIG serien får du mer lagringsplass fordi den nederste skuffen er ekstra høy, hele 35 cm. Dersom du kunne tenke deg enda mer oppbevaringsplass, kan du også velge høyskap i samme lekre farger. På den måten får du her mer plass til å rydde unna ting som ellers ville stått fremme eller som du måtte hatt bli liggende i andre rom.

 

Speil med lys som skaper stemning

Har du tenkt over hvilke funksjoner et speil kan ha på baderommet? Velger du det rette speilet kan det være med på å skape en helt egen stemning i rommet. Vi anbefaler våre nye runde speil med bakenforliggende LED.lys til våre BIG møbler. De lyser delikat opp, er rammeløse og har et moderne uttrykk. Ønsker du ikke et rundt speil, har vi mange andre typer speil å velge mellom. 

 

Møblene kan du kjøpe hos våre forhandlere over hele Norge. Se hele oversikten her.


Vi elsker å se deres baderom! Husk å tagge oss på @Korsbakkenbad eller bruk #mittkorsbakkenbad når du legger ut bilder med produkter fra oss på Instagram slik at vi kan se ditt bad og kanskje dele det videre med våre følgere.

Hvor finner du våre produkter? 

Våre produkter finner du hos forhandlere over hele Norge. Du kan se hele forhandlerlisten vår her. Du kan også lage din egen ønskeliste ved å legge de til ulike produktene på nettisden vår. Ønskelisten kan du enten sende til en forhandler du finner på forhandlerlisten vår, eller du kan sende den inn til oss på mail eller på Facebook, så setter vi deg i kontakt med din nærmeste forhandler.

 

Legg igjen din kommentar