Close
Søk
Søk
Filters
Filters

Bli med til Tonje Bjerknes

Foto: @tonjebjerknes

 Bli med til Tonjes moderne hjem

Tonje Bjerknes @tonjebjerknes. 

Funksjonelt, praktisk og minimalistisk- men fullt av kjærlighet og personlighet. Slik beskriver Tonje stilen i det nye hjemmet som hun og mannen har bygget sammen.

  

Etter 10 år i sitt forrige hus, var det på tide med noe nytt for Tonje og familien. Et sted som skulle føles ut som et varmt hjem, med funksjonelle løsninger og en minimalistisk stil. Mye av inspirasjonen til det nye huset kom fra oppgraderinger hun ønsket å gjøre i det gamle. En del endringer ble gjort underveis, da Tonje oppdaget mye inspirasjon på Instagram etter de hadde gått i gang med byggeprosessen. Nå har de bodd seg godt inn, og huset har blitt til et personlig hjem.

Foto: @tonjebjerknes

Foto: @tonjebjerknes

Foto: @tonjebjerknes


Foto: @tonjebjerknes
 

Et behagelig sted å være


Huset er luftig og moderne, med gode romløsninger og rene linjer. Funksjonalitet var en viktig faktor i forbindelse med byggingen, og løsninger som å separere kjøkkenrommet fra andre rom, ha lekerom ved stuen, og vaskerom knyttet til hovedbadet er Tonje ekstra fornøyd med. Det hun liker aller best med huset er at det har blitt et godt og behagelig sted for hele familien.

 

Små endringer gjør stor forskjell


Man behøver ikke alltid bytte ut de store tingene for å få et nytt uttrykk. Da hovedbadet var nytt valgte Tonje sorte bolleservanter i tråd med gulvflisene og den moderne stilen, men har i ettertid byttet disse ut med de lekre Terrazo One bolleservantene med dekoroverflate som gir et spennende blikkfang på benkeplaten.

 

 

 

To speilskap på veggen over servantskapene gir ekstra oppbevaringsplass og funksjonalitet, med både lys og stikkontakter integrert i skapet.

På gjestebadet går det i lyse, duse farger i kontrast med sorte matte armaturer fra Newform. Det minimalistiske designet på armaturene falt hun pladask for, og det runde speilet med LED-lys mykner opp og setter stemningen på badet.

 Foto: @tonjebjerknes

Foto: @tonjebjerknes

 Foto: @tonjebjerknes

Lunt hjem

Selv om stilen er minimalistisk, har Tonje klart å skape et herlig og lunt hjem. Det er tydelig at alle valg er gjennomtenkt og nøye utvalgt, fra innemiljøet til uterommet, og
hjemmet er fylt med behagelige fargekombinasjoner, stemningsfull belysning og store og små interiørdetaljer som fanger blikket. Naturen får bli med inn i form av naturmaterialer på møbler, betonggulv i hagestua og grønne og tørkede planter som tar den nordiske naturen inn på en delikat måte. Vakker natur er heller ikke langt unna - med vinduer som strekker seg fra gulv til tak i stuen og et stort og åpent uterom har familien en fantastisk utsikt til vakker norsk natur med fjord og fjell. 

- Det er befriende å ha få ting, og det gir et ryddig sinn.


Når vi spør Tonje om hennes beste interiørtips svarer hun at det er verdt å bruke god tid på å oppnå en rød tråd i hele huset, og bruke farger som komplimenterer hverandre. Den røde tråden bør være noe som er en del av deg, noe du liker godt og kan «leve med» rundt deg uten å bli lei. Hun understreker at minimalisme ikke er for alle, men for henne er det viktig å kun eie det hun elsker og benytter seg av.

Vil du se mer av det flotte hjemmet til Tonje, besøk Instagramkontoen hennes @tonjebjerknes

Foto: @tonjebjerknes

Foto: @tonjebjerknes

Korsbakken Bad produkter i dette hjemmet:

Linfa servantkan i sort matt
Terrazo One bolleservant

Relaterte artikler

Bli med til Ann-Catharinas unike hus

Ler her»

Luksusbad i messing og rosa toner hos Erlend Elias

Les mer»

Finn din baderomstil med våre baderomspakker

Les her»

Publisert 18.01.2022

Korsbakken.no