Close
Søk
Søk
Filters
Filters

Bli med til Marthes kontrastfylte hjem

 

Bli med til Marthes kontrastfylte hjem

Marthe Markman @mittkontrasthjem

Kontrastfylt, moderne og kreativt er slik Marthe beskrive sin interiørstil. Hjemme hos Marthe og familien i Asker har de kombinert tømmer og den moderne stilen med rette linjer.

Skaper kontraster

 

I et tømmerhus fra 90-tallet har Marthe og familien satt sitt personlige preg med en kontrastfylt og moderne stil. Marthe er ikke redd for et oppussingsprosjekt og gjør det meste selv noe hun deler på Instagram profilen @mittkontrasthjem. I huset har de byttet panel med gips for å skape kontrast med moderne rette linjer mot tømmeret. I tømmerhuset fra 1995 jobber Marthe seg gjennom rom for rom med både store og små prosjekter. Selv henter hun gjerne inspirasjon fra Pinterest og YouTube.

Favorittrom

 

Kjøkkenet er Marthes favorittrom i huset. Her starter hun dagen med en kaffekopp og har masse deilig dagslys og utsyn mot hagen. Også på kjøkkenet er det tømmer mot rette linjer som gjelder. Kjøkkenet er moderne og minimalistisk med masse skapplass og en stor kjøkkenøy. På kjøkkenøyen står vår høye og elegante kjøkkenkran “Maki” med matt sort overflate, et perfekt valg for å fullføre den moderne stilen.

Detaljer i kobber og tre

 

Gode løsninger og Marthes kreativitet ser vi også på det lekre badet. Skapene er skoskap fra Ikea bygget inn med gipsplater for et sømløst utstykk. Marthe liker å jobbe med treverk og har dekorert skapene med tre, noe hun også henter inn i flere detaljer på badet. Det lyse og moderne badet er gjennomført med detaljer i kobber både på dusj og servantkraner. Bollevaskene og servantkranene er Marthes favoritt ting på badet, “jeg elsker at de er i kobber” sier hun. Over har de gått for et stort rundt speil med lys. 

 

“Min favoritt ting på badet er vaskene og servantene, jeg elsker at de er i kobber”

 

Baderomsmøbelet er fra Big serien. Legg merke til HPL benkeplaten i sort antrasitt med integrert håndkleholder, nok en detalj som fullfører den minimalistiske og moderne stilen.

Vil du se mer av det kontrastfylte hjemmet til Marthe? Besøk Instagramkontoen hennes @mittkontrasthjem.

Korsbakken Bad produkter i dette huset:

Maki kjøkkenkran i sort matt

Big servantskap i fargen Taupe

Benkeplate HPL i sort antrasitt med håndkleholder

Piamonte bolleservant i solid surface

Silhouet servantkran høy i børstet kobber

Klikkventil i børstet kobber

Rundt speil med bakenforeliggende LED-lys

Relaterte artikler

Nordisk velvære med en edge

Ler her»

Luksusbad i messing og rosa toner hos Erlend Elias

Les mer»

Finn din baderomstil med våre baderomspakker

Les her»

Publisert: 26.04.22

Korsbakken.no