Close
Søk
Søk
Filters
Filters

Bli med til Mads Clemmetsens unike bad

 

Bli med inn i Mads Clemmetsens unike bad!

Mads Clemmetsen @madspusseropp

Mads har pusset opp 6-7 ulike prosjekter, og i den nyeste leiligheten på Grünerløkka har han gått for noen spennende og unike valg på badet.

 

Du har kanskje sett han på Eventyrlig Oppussing, Mads Clemetsen er nemlig både å se der og ikke minst i sine egne kanaler. Han er utdannet elektriker, men kan fikse det meste innen oppussing i hjemmet. Han elsker også å gjøre ting selv, og prøve nye ting innen oppussing. Og det er virkelig hans lekre bad i leiligheten på Grünerløkka ett bevis på.

Mest mulig innenfor plassen

 

Da Mads skulle pusse opp badet i leiligheten var ikke målet å skape mest plass, men heller å skape mest mulig innenfor plassen. Det har blitt lagt utallige håndverkstimer på dette badet, og det synes. Han har gått for mikrosement på vegger, fliser på gulv og i taket er 45 meter med led. Alt dette gir badet en skikkelig eksklusiv følelse. Legg merke til det lekre bildet som er på veggen i dusjen, her kan man drømme seg bort til vakre Lofoten

Sirkelen

 

Når vi spør Mads hva han er mest fornøyd med på badet, så svarer han kjapt at det er sirkelen med vask og speil. Det er også dette han har brukt aller mest tid på her inne. Sirkelen startet som en tanke om at det var noe som kunne vært gøy å teste, og resultatet ble så lekkert! Selve sirkelen komplementeres med et rundt speil og en bollevask i mikrosement fra Korsbakken.

Nøytrale toner

 

Når Mads pusser opp ulike hjem så liker han å holde seg til nøytrale toner, dette gjør at man lettere kan leke seg med farger på dekor og innredning. Men selv om han liker å holde seg til nøytrale toner så står det ikke på kreativiteten når det kommer til oppussingen. Han elsker å foreslå annerledes og kreative løsninger for kundene sine, og begeistringen fra kundene er stor hver gang han er ferdig med et prosjekt. Mads er virkelig handymannen du kontakter om du vil ha en spennende, annerledes og kreativ oppussing!

 

Jeg liker å holde hjemmet i nøytrale farger, også kan man heller tilføre farger ved hjelp av for eksempel puter eller annen dekor”

Åpent kjøkken

 

Kjøkken er også et viktig rom i leiligheten, så her har de virkelig gått i tenkeboksen for å få et stort og romslig kjøkken. Det var også viktig at detaljene stemmer med farger og utformingen av selve rommet. Kjøkkenet ble sort uten overskap, og han har gått for en lekker silhouet pro kjøkkenkran i sort. Den er virkelig prikken over i’en på dette lekre og stilrene kjøkkenet.

I tillegg til bollevasken og kjøkkenkranen har Mads også valgt å gå for sort servantkran, sort toalett og dusjdører med sorte detaljer fra Korsbakken. Stilrent og gjennomført!

Vil du se mer av Mads sin kreative oppussing? Besøk Instagramkontoen hans @madspusseropp.

Korsbakken Bad produkter i denne leiligheten:

Silhouet Pro kjøkkenkran i sort matt

Sicilia bolleservant i mørk grå mikrosement

Silhouet servantkran høy i sort matt

Klikkventil i sort matt

Genesis toalett i sort matt

Young 2.0 fastvegg med detaljer i sort matt

Relaterte artikler

Marthes kontrastfylte hjem

Ler her»

Luksusbad i messing og rosa toner hos Erlend Elias

Les mer»

Finn din baderomstil med våre baderomspakker

Les her»

Publisert: 26.04.22

Korsbakken.no