Close
Søk
Søk
Filters
Filters

Bli med hjem til Evy bak kontoen Funkisvilla23

Med en fantastisk utsikt ble det naturlig å bygge inn store vinduer i huset. Foto: @funkisvilla23

 

BLI MED TIL EVYS STILRENE FUNKISVILLA

Evy @funkisvilla23. Publisert 19.01.2022

Hjemme hos Evy er rommene luftige og uttrykket lunt og stilrent. Noe som var spesielt viktig da de var i planleggingsfasen for byggingen av huset, var å invitere den flotte utsikten inn. Det har de gjort med store vinduer fra gulv til tak. - Det var viktig for oss med store vinduer slik at den vidstrakte utsikten vi har kom til rette, sier Evy. 

Moderne funkis

Huset ble bygget i 2019 og er et moderne funkishus, noe som reflekteres i den minimalistiske stilen i hjemmet. En kombinasjon av mørke og lyse nyanser harmonerer godt i alle de store rommene. Det går mye i sort, grått og hvitt, men med detaljer som skaper en lun stemning. 

- Jeg liker å mykne opp det minimalistiske uttrykket med detaljer i gull, tre og andre naturelementer. 

Det har hun klart med glans, og resultatet er et behangelig og innbydende hjem. Huset er selvtegnet i samarbeid med en arkitekt, og rommene er store og praktiske med funksjonelle løsninger. Evy hentet mye av inspirasjonen fra flotte hjem på Instagram, hvor hun fikk flere idéer til å skape et drømmehjem i sin egen stil. Hun noterte seg også detaljer som inspirerte fra steder hun besøkte. 

- Hoteller og restauranter er ofte steder med gjennomtenkte løsninger som er verdt å merke seg. 

 Foto: @funkisvilla23

Se flere bilder fra Evy sitt hus på hennes Instagramkonto @funkisvilla23

Evy liker å mykne opp uttrykket med detaljer i gull, tre og naturelementer. Foto: @funkisvilla

Evy forteller at hun har hentet mye inspirasjon fra hoteller og restauranter for å skape drømmehjemmet. Foto: @funkisvilla

 En stor og åpen kjøkkenløsning med mye oppbevaringsplass gir et praktisk og sosialt rom i huset. Foto: @funkisvilla23

Åpen løsning

En stor og åpen stue- og kjøkkenløsning ble et naturlig designvalg i planleggingsfasen. I tråd med det luftige hjemmet valgte de en åpen kjøkkenløsning med store skap som strekker seg langs hele veggen i likhet med vinduene og gir god plass til oppbevaring. Den praktiske kjøkkenøya gir et naturlig samlingspunkt og er et hyggelig sted å tilberede mat samtidig som man kan nyte utsikten.

- Vi ønsket oss gjennomtenkte løsninger og unike detaljer, spesielt på kjøkken og bad.

 

 

 Foto: @funkisvilla23

 Foto: @funkisvilla23

Bronse og sort matt

Spennende detaljer finner vi også på gjestebadet, som er et av Evys favorittrom i huset. Elementer som bronsefargede fliser, sorte matte armaturer og baderomsinnredning i eik gir badet et elegant og dempet uttrykk. Baderomsmøbelet innfridde alle behov de hadde på dette badet, og i kombinasjon med en  HPL benkeplate i sort antrasitt holdes en rød tråd i stiluttrykket.

- Slate 2 baderomsinnredningen hadde mange valgmuligheter når det kom til størrelse og utseende, noe som gjorde at den passet perfekt inn med resten av badet vårt.

Før de gikk i gang med oppussingen hadde de allerede bestemt seg for at de ønsket sorte matte takdusjer på begge badene i huset. De falt for design og funksjon på både Damixa Silhouet og Newform Linfa takdusjene, og gikk derfor for begge modellene på hvert sitt bad. Silhouet gir en flott kontrast til bronseflisene på gjestebadet, og i dobbeldusjen på hovedbadet fikk modellen Linfa pryde veggen.

 

Rom for to: Hovedbadet er stort med en herlig dusjsone med dobbel takdusj. Her får den stilrene Linfa takdusjen i sort matt pryde veggen. Foto: @funkisvilla23

Det er mange valg som skal taes i en oppussingsprosess, og noen ganger er visse valg enklere enn andre. Evy falt pladask for den lekre servantkranen Orama fra Newform, og dermed ble valget av kraner til begge badene enkelt å ta.

- Vi ble forelsket i designet på Newform servantkranene og det var aldri snakk om noe annet alternativ. De var perfekte! 

 Foto: @funkisvilla23

Foto: @funkisvilla23

Det er ingen tivil om at romløsningen i huset er gjennomtenkt.  Fra hovedbadet har de også direkte tilgang til vaskerom, garderoberom og garasje, en løsning de er veldige fornøyde med at de fikk til. For å skape en helhet i hjemmet råder Evy om å planlegge et rom av gangen før man går videre til neste. Med god planlegging, smarte løsninger og en gjenomført stil ble huset til et drømmehjem for Evy og familien. Når vi spør om hva hun synes er viktig å tenkte på når man skal pusse opp, tipser hun om å ikke være redd for å teste ut idéene man har.

- Tørr å prøve. Det er som regel da man bli mest fornøyd!

Vil du se mer av Evy sitt hjem, se hennes nydelige Instagramkonto @funkisvilla.

Relaterte artikler

Bli med hjem til Susannes drømmehjem

Les her»

Luksusbad i messing og rosa toner hos Erlend Elias

Les her»

Bli inspirert av våre baderomspakke Dempet Granitt

Les her»

Publisert: 19.01.2022

Korsbakken.no