Close
Søk
Søk
Filters
Filters

Black Week 2021 - 30% rabatt på Silhouet sort matt

VI FEIRER BLACK WEEK MED 30% RABATT PÅ HELE SILHOUET-SERIEN I SORT MATT

 

Finn din nærmeste kampanjeforhandler Se våre sorte Silhouet-produkter

Tilbudet gjelder frem t.o.m 28. november 2021 hos våre utvalgte kampanjeforhandlere.

 

 

Sort matt - den nye klassiske overflaten til bad og kjøkken.

Trenden med sort matt på badet har vært tilstede en god stund. Vi ser nå at sort matt har blitt så populært at mange anser det som en ny standard ved renovering eller bygging av nytt bad. Og vi kan lett forstå grunnen til det. Kvalitetsprodukter holder på den sorte matte fargen, de står godt til alle typer baderomsmøbler og fliser og mange av produktene er faktisk lettere å vedlikeholde enn standard krom. 

Vi har sorte servant- og kjøkkenkraner, takdusjer, dusjutstyr og baderomstilbehør. Vi har også sorte bolleservanter og ikke minst et rålekkert italiensk toalett, selvfølgelig også i sort matt. Hvilke av produktene over er dine favoritter? Husk at du nå får 30% på alle våre sorte produkter i Silhouet-serien, bestill dine favoritter direkte fra din forhandler.

Se våre sorte Silhouet-produkter

 
Slik bestiller du varer fra oss:

Du kan enkelt bestille våre produkter gjennom din nærmeste forhandler eller rørlegger. Se oversikten over hvilke forhandlere som er med på kampanjen her. Du kan også lage en handleliste her på nettsiden vår som du lagrer og sender til forhandleren, se gjerne våre populære baderomspakker for inspirasjon til hvordan ditt baderom kan designes.

Vi kan kunsten å komponere et bad

Korsbakken Bad har levert produkter til norske baderom i 45 år. Som et norskeid, familiedrevet firma vet vi at et baderom skal ha flere funksjoner og bruksområder - det er menneskene som bor i huset eller leiligheten som skal forme badet etter sin smak og behov.

 

Finn din nærmeste kampanjeforhandler

 Les våre beste tips

 

Velg ditt drømmebad

Vår interiørdesigner har satt sammen baderomspakker i ulike stiler og design, alt for nettopp du skal kunne skape ditt drømmebad. Pakkene er kun ment for å gi deg inspirasjon, så om du f.eks ønsker en annen overflate på kranene eller baderomsmøblet eller ønsker et annet speil er det bare å velge og vrake. Hos oss kan du kjøpe hele baderomspakken eller kun enkeltprodukter. Vi har også mange lekre kjøkkenkraner som tilhører samme serie som servantkranene våre, perfekt for deg som ønsker å videreføre stilen også til kjøkkenet.

Bli inspirert og finn ditt drømmebad blant våre baderomspakker