Close
Søk
Søk
Filters
Filters

Bestill en gratis tegnetime

 

Bestill en gratis tegnetime i vårt showrom og la vår ekspert hjelpe deg!

 

På en tegnetime hos oss vil du sammen med vår baderomsekspert få profesjonell rådgivning og hjelp til å komponere ditt drømmebad. 

Målet er finne den beste løsningen for deg og ditt baderom. Etter møtet vil du få tilsendt en 3D-tegning, et prisoverslag og tips til veien videre.

Vårt showrom ligger sentralt i Oslo, gratis parkering! Adresse: Hasleveien 28, 0571 Oslo.

OBS! Foreløpig tilbyr vi kun fysisk oppmøte i vårt showrom for denne tjenesten.
 
Bestill tegnetime 

 

En tegnetime hos oss er selvølgelig gratis og uforpliktende.

3 råd før tegnetimen:

 

- Ta mål av baderommet slik at vi kan lage en spesifikk tegning av ditt bad. Husk å måle avstand mellom gulv og tak, dører og vinduer og skriv ned informasjon om hvor du har vannuttak/avløpsrør.

- Bla gjennom vårt Inspirasjonsmagasin for å få en følelse av hvilken stil og fargevalg du ønsker for ditt nye baderom. Ta gjerne med inspirerende bilder fra andre bad du du har sett i sosiale medier for å hjelp oss videre med å finne din stil. Det ligger mange inspirerende bad under #korsbakkenbad på Instagram.

- Tenk gjennom hva du omtrentlig har i budsjett for den synlige delen (baderomsinnrending/dusj/speil mm) av baderomsprosjektet ditt.

HUSK!
Kostnader for håndverker og montering er ikke inkludert i vårt prisoverslag. Det er viktig at din rørlegger eller prosjektleder ser over tegningen og godkjenner oppsettet før dere kan starte renoveringen.

 

 

Bli inspirert av våre baderomspakker

Vi har komponert moderne og unike baderomspakker, slik at du kan finne inspirasjon og tips til smarte produktkombinasjoner.

Baderomspakkene er ment som en hjelp på veien til å finne din stil, og du velger selv om hvor mye eller lite av produktene du skal ha i ditt eget baderom.

Se baderomspakkene her

 

Slik kjøper du et Korsbakken Bad

Vi selgere ikke varer direkte fra oss til deg, men gjennom forhandlere over hele Norge. Dette for å kvalitetsikre resultatet av ditt nye baderom. Vi samarbeider med rørleggere, flisebutikker, nettbuikker og mange andre gode håndverkere. Du finner oversikten over våre forhandlere her.

Finn din nærmeste Korsbakken Bad forhandler her.

 

Ute etter inspirasjon og gode tips?

Vi forstår at et nytt baderom er en stor investering. Derfor har vi samlet våre beste tips, bilder fra norske baderom og en god del inspirasjon for å gjøre det lettere for deg å finne frem til den beste løsningen for deg og din bolig. 

Følg oss også gjerne på Instagram, @korsbakkenbad, for å se flere baderom med våre produkter.

 Tips og inspirasjon finner du her