Close
Søk
Søk
Filters
Filters

Bell Pro kjøkkenkran – passer under overskapet

onsdag 11. september 2019

Stadig flere ser fordelen med en fleksibel slange på kjøkkenkranen. På Damixa Bell Pro er det også tatt hensyn til at den skal passe på kjøkkenvasken under overskapet. Bell Pro er derfor kun 37,6cm høy.

«Vi ser at en stor del av kjøkkenkraner som velges nå er med fleksibel tut, men mange har også behov for den ekstra skap-plassen man får ved å velge overskap. Det var med dette som utgangspunkt vi ønsket å tilpasse Bell Pro i høyden» forteller Arne Korsbakken, daglig leder hos Korsbakken Bad AS som er den norske leverandøren av produkter fra Damixa. - Vi i Korsbakken Bad setter stor pris på vårt nære forhold til Damixa. For oss betyr det at vi kan påvirke detaljer på produktene, slik at de passer med design og funksjoner som vi fanger opp fra våre forhandlere. Dette var ett av innspillene våre når vi så den nye prototypen på Bell Pro

Bell Pro er den tredje kjøkkenkranen med fleksibel slange fra Damixa, og den lanseres både med og uten avstengning for oppvaskmaskin. Andre funksjoner er kaldstart og mulighet for eco-save og skoldesperre. Bell Pro leveres også med svingbegrensing på 120 grader.

 

Bell Pro kjøkkenkran har en veil pris på 3 990,- uten avstengning for oppvaskmaskin og 4 990,- med avstengning.