Close
Søk
Søk
Filters
Filters

BADEROMSTREND 2020: naturlig & sanselig

 

De naturlige og rene materialene står i fokus på det dette badet. Innslag av tre, marmor og betong står i fokus. Tilbehør som tørket pampas, grønne planter og spa elementer gjør baderommet til en sanselig og lun opplevelse. 

   

Vi ønsker å hjelpe deg med å gi baderommet et naturlig og sanselig uttrykk. Med Eris baderomsmøbel i grå eik bringer du naturen inn. Du kan selv velge om du ønsker å bruke en heldekkende servant eller sette på en benkeplate i samme treverk og supplere med en bollevask. Til dette baderommet anbefaler vi at du velger en av våre bollevasker. Her kan du velge mellom mange forskjellige materialer og former. Vår Piamonte bollevask i solid surface vil skape akkurat det matte og organiske uttrykket du er på jakt etter. Bollevaksen blir laget i Spania fra vår produsent Bathco, og er virkelig et smykke til badet. Du vil også trenge en høy servantkran, til dette badet vi anbefaler Silhouet servantkran i krom.

 

Fargene på fliser eller maling skal i dette baderommet være lune og varme. Flisene kan gjerne være både store og små, alt etter hvor i rommet du plasserer dem. For å fortsette det lune og varme anbefaler vi vårt nyeste toalett, Genesis fra Globo i hvitt matt. Toalettet har ingen skyllekant, noe som gjør rengjøringen svært enkel. Toalettsete kommer med softclose-funksjon og er også selvfølgelig helt matt. Til sist synes vi du skal invistere i en takdusj for å gjøre spafølelsen mer virkelig. Vår Silhouet takdusj i krom er en av våre mest populære takdusjer. Den har rene skandinaviske linjer, har en svært god hånddusj og passer sammen med servantkranen godt på naturlige badet. 

  

Slik skaper du det naturlige og sanselige badet

 

Eris møbel grå eik, veil. pris 7 090,-

Piamonte bollevask solid surface, veil. pris 4 680,-

Silhouet servantkran høy krom, veil. pris 2 850,-

Klikkventil krom, veil. pris 460,-

Genesis hvit matt toalett + sete, veil. pris 13 220,-

Silhouet takdusj krom, veil. pris 7 450,-

Fargekodene 3309-Y10R / 4708-G34Y / 1104-Y2AR

 

Les også våre 6 tips til små baderom! 

 

     

Hvor finner du våre produkter? 

Våre produkter finner du hos forhandlere over hele Norge. Du kan se hele forhandlerlisten vår her. Du kan også lage din egen ønskeliste ved å legge de til ulike produktene på nettsiden vår. Ønskelisten kan du enten sende til en forhandler du finner på forhandlerlisten vår, eller du kan sende den inn til oss på mail eller på Facebook, så setter vi deg i kontakt med din nærmeste forhandler.

Legg igjen din kommentar