Close
Søk
Søk
Filters
Filters

Trender og tips


 

Japansk toalett-trend skyller over Norge

Visste du at 7 av 10 toaletter i Japan er dusjtoalett? Japan ligger som kjent langt foran i teknologiske nyvinninger- også på toalett! Denne trenden blir stadig mer populær også her til lands, og Korsbakken er stolte av å være den eneste forhandler i Norge av TOTO - ekte, japanske dusjtoalett av høy kvalitet.

Les mer

Interiørdesignerens tips for små baderom

 

Om du bor i en liten leilighet, ønsker deg et ekstra gjestebad under trappe eller drømmer om et helt eget lite bad innenfor soverommet gjelder det å få maksimalt ut av plassen! Les interiørdesignerens beste tips hos oss.

 

Les mer

 

Korsbakken Bad kan kunsten å komponere et bad 

Gjennomtenkte valg løfter et baderom! Velger du en av våre baderomspakker, komponert av vår interiørdesigner, kan du være trygg på at du får et lekkert bad som du vil trives med i mange år fremover.

Les mer

Derfor skal du velge et dusjtoalett neste gang du pusser opp

Vi har samlet de mest spurte spørsmålene rundt dusjtoalett, slik at du kan bli litt klokere på om dusjtoalett er noe for deg og din familie. 

Les mer

6 tips til små baderom

Små baderom kan være en utfordring. Du ønsker gjerne å få inn din egen stil og smak, samtidig som badet skal fungere til sitt bruk. Her er våre 6 tips til deg som skal innrede eller pusse opp et lite bad.

Les mer