Close
Søk
Søk
Filters
Filters

Trender og tips

 

Baderomstrendene som gjelder nå

Myke former, matte overflater og muligheten til å skape personlig på baderommet er alle en del av det store trendbildet for øyeblikket. Les og se hva vår trendekspert sier om trendene på badet akkurat nå.

Les mer

Et komplett baderom med dusjvegger og badekar fra Novellini

 

Endelig kan vi tilby dusjvegger og badekar i tillegg til våre andre flotte kvalitetsprodukter. Hos oss kan du velge i et bredt sortiment av Noveillini dusjvegger i seriene Young, Kuadra og Zephyros, samt badekar og skjermvegger i Calos og Iris.

Les mer

Kjøkkenkranene som løfter designet på kjøkkenet ditt

Kjøkkenkranen skal være smykket på kjøkkenet ditt! Uansett om du liker høy, lav, tradisjonelt eller moderne design - kjøkkenkranen kan løftet kjøkkenet ditt flere hakk høyere når det kommer til design og kvalitet.

Les mer

Luksusbad i messing og rosa toner hos Erlend Elias

Erlend Elias har kjøpt sin første leilighet og ble tipset om våre produkter fra sin rørlegger, Norsk Rørleggerservice. Med mix og match fra hele vårt utvalg har Erlend Elias funnet sin stil.

Les mer

Nordisk velvære med en edge

 

Interiørdesigner Caroline og håndverkerne i Helbolig har designet og laget et lekkert baderom i en nordisk, moderne stil. 

Les mer

Hello, Touchless!

 

Berøringsfrie servant- og kjøkkenkraner er i vinden som aldri før. Våre Silhouet Touchless kraner har et nordisk, dansk design og har flere smarte funksjoner for deg som er opptatt av god hygiene og miljøspørsmål.

Les mer


 

Japansk toalett-trend skyller over Norge

Visste du at 7 av 10 toaletter i Japan er dusjtoalett? Japan ligger som kjent langt foran i teknologiske nyvinninger- også på toalett! Denne trenden blir stadig mer populær også her til lands, og Korsbakken er stolte av å være den eneste forhandler i Norge av TOTO - ekte, japanske dusjtoalett av høy kvalitet.

Les mer

Interiørdesignerens tips for små baderom

 

Om du bor i en liten leilighet, ønsker deg et ekstra gjestebad under trappe eller drømmer om et helt eget lite bad innenfor soverommet gjelder det å få maksimalt ut av plassen! Les interiørdesignerens beste tips hos oss.

 

Les mer

 

Korsbakken Bad kan kunsten å komponere et bad 

Gjennomtenkte valg løfter et baderom! Velger du en av våre baderomspakker, komponert av vår interiørdesigner, kan du være trygg på at du får et lekkert bad som du vil trives med i mange år fremover.

Les mer

Derfor skal du velge et dusjtoalett neste gang du pusser opp

Vi har samlet de mest spurte spørsmålene rundt dusjtoalett, slik at du kan bli litt klokere på om dusjtoalett er noe for deg og din familie. 

Les mer

6 tips til små baderom

Små baderom kan være en utfordring. Du ønsker gjerne å få inn din egen stil og smak, samtidig som badet skal fungere til sitt bruk. Her er våre 6 tips til deg som skal innrede eller pusse opp et lite bad.

Les mer