Close
Søk
Søk
Filters
Filters

Baderomsinspirasjon Tidløs Ro

Tidløs Ro

Du har kanskje sett dem komme; de nordiske fargekombinasjonene som bringer assosiasjoner til hav, himmel, horisont og nærhet til naturen. Vi snakker om duse farger som skaper ro. Tidspress og stress i hverdagen gjør at mange av oss lengter etter ro og overskudd. Derfor har baderommet utviklet seg til å bli ett av de viktigste rommene i huset for avslapning og egenpleie.

Slik skaper du stilen

Tidløs Ro har materialer som bringer assosiasjoner til hav, himmel, horisont og natur. Her finner du praktisk speilskap med speil på begge sider, lekker tynn porselenservant, samt kran og takdusj i krom.

På et bad som dette ønsker vi at du skal finne roen og kunne nyte et flott baderom. Vi har valgt å kombinere maling på vegger med trespiler i bestemte soner. På gulvet har vi lagt store lyse fliser, alt for å skape en sammenhengende harmoni og luftighet.

Fargevalg

Velg fliser og materialer som går ton-i-ton med møblene du ønsker deg på dette badet. Dette understreker det rolige og behagelige atmosfæren vi ønsker å oppnå. Vi har valgt å holde oss til lyse farger og å kombinere dette med trespiler i noen soner.

Anbefalt farge til vegg: 0486 Silke fra Jotun.

Overflater

Vi har holdt oss til klassiske, behagelige og kvalitestsikre overflater på dette badet. Møblene har vi valgt å holde i grå eik, sammen med detaljer på servantkran, takdusj og håndtak i krom. 

Tilbehør

Tilbehøret er det som skaper personlighet på et bad som dette. Velg håndkler i jordfarger eller mørk grønt, sett inn såpeflasker i mørk brunt (tenk gamle medisinflasker) og bruk tørkede strå og blomster som en siste detalj for å sette et harmonisk preg på rommet.

Produkter i Tidløs Ro

Et utvalg av produkter på dette baderommet:

Rowan baderomsmøbel i grå eik.

Universalt speilskap med speil på begge sider.

Extro servantkran og Hilina takdusj i krom.

Toto RP toalett


Se hele produktlisten

 

Flere baderomstiler

Vi har laget baderomspakker i mange ulike stiler og størrelser. Du kan selv plukke og mikse sammen ditt eget baderom, gjerne med utgangspunkt i våre baderomspakker.

Se alle våre baderomspakker

Les våre tips og trendartikler

Vi har samlet våre bedre tips til deg som ønsker å pusse opp eller bare gjøre noen små endringer på badet ditt. Her finner du også artikler om de siste trendene på markedet, som vi håper kan inspirere deg til å finne din stil og baderomsdrøm.

Les mer 

 

Japansk toalett-trend skyller over landet!

Visste du at 7 av 10 toaletter i Japan er dusjtoalett? Japan ligger som kjent langt foran i teknologiske nyvinninger- også på toalett!

Les mer

 

Interiørdesignerens tips for små baderom

Om du bor i en liten leilighet, ønsker deg et ekstra gjestebad under trappen eller drømmer om et lite bad innenfor soverommet, her er våre beste tips.

Les mer 

Komplette baderomspakker

Vi leverer både enkeltprodukter og ferdige baderomspakker. Alle produktene i de komplette baderomspakkene kan byttes ut. Her på vår hjemmeside kan du se alle våre baderomspakker og produkter.

Her kan du også lage en produktliste med de produktene du ønsker å kjøpe, slik at du får en produkt- og prisoversikt. Last ned produktlisten, send den til en av våre forhandlere og få et endelig pristilbud på alt du trenger til ditt drømmebad.

Hvordan bestille?

Du kan enkelt bestille våre produkter gjennom din nærmeste forhandler. Bruk vår nettside til å velge ut dine favorittprodukter.

 

Du kan også lage en handleliste direkte inne på nettsiden vår for så å sende den til din rørlegger, så ordner han med bestillingen din.

 

Finn din nærmeste forhandler her

Hvordan bestille?

Du kan enkelt bestille våre produkter gjennom din nærmeste forhandler. Bruk vår nettside til å velge ut dine favorittprodukter.

 

Du kan også lage en handleliste direkte inne på nettsiden vår for så å sende den til din rørlegger, så ordner han med bestillingen din.

 

Finn din nærmeste forhandler her