Close
Søk
Søk
Filters
Filters

Baderomsinspirasjon Tidløs

Tidløs

Den lyse, klassiske stilen passer inn i de fleste hjem. Med et baderomsmøbel i hvit høyglans og tilbehør krom, skaper du et tradisjonelt og tidløst baderom. 

Slik skaper du stilen

Et Tidløst bad er badet for deg som er ute etter et tidløst uttrykk, er prisbevisst og ønsker løsninger som vil vare i mange år. Med lyse farger på vegg og gulv, samt vedlikeholdsvennlige overflater på møbler og armatur, vil du ha et godt utgangspunkt for et flott baderom.

For å understreke den tidløse stilen velger du tilbehør og pynt i nøytrale farger, som beige, grå eller lys brun. Innslag av treverk og tørkede strå gjør at badet virker mindre sterilt. Et stort og loddent baderomsteppe vil være med på varme opp rommet. Ønsker du å gjøre badet mer personlig, kan du velge legge frem badehåndklær, såpepumpe og duftlys i i deilige farger som mørk grønt, blått eller brent terrakotta. 

 

Fargevalg

Velg lyse fliser og overflater for å skapet et rent og klassisk uttrykk. For deg som ønsker å være prisbevist, kan våtromsmaling på veggene være en god idé.

Jotun Lady Aqua i fargen Skumring 9904 demper baderomsmøbler i høyglans og skaper varme i rommet.

 

Overflater

Ved å velge overflater som krom og hvit høyglans vil du ha et baderom som er tidløst og som vil ha lang levetid når det kommer til trender og stil. Møbler i hvit høyglans og servant i porselen er også svært lett å vedlikeholde og er perfekt for deg som ikke liker å bruke tid på daglig rengjøring og vask. 

 

Tilbehør

For å bryte med det hvite og lyse i rommet kan du bruke sobre og varme farger i tilbehøret. Tørkede strå, vaser og fat i marmor og innslag av treverk som for eksempel i en krakk vil være med på å understreke det klassiske og tidløse designet.

Produkter i Tidløs

Et utvalg av produktene i baderomspakken:

Rowan baderomsmøbel i hvit høyglans.

Hilina takdusj og Extro servantkran, begge i krom.

Endo toalett.

Universalt speilskap.

 

Se hele produktlisten

 

Flere baderomstiler

Vi har laget baderomspakker i mange ulike stiler og størrelser. Du kan selv plukke og mikse sammen ditt eget baderom, gjerne med utgangspunkt i våre baderomspakker.

Se alle våre baderomspakker

Les våre tips og trendartikler

Vi har samlet våre bedre tips til deg som ønsker å pusse opp eller bare gjøre noen små endringer på badet ditt. Her finner du også artikler om de siste trendene på markedet, som vi håper kan inspirere deg til å finne din stil og baderomsdrøm.

Les mer 

 

Japansk toalett-trend skyller over landet!

Visste du at 7 av 10 toaletter i Japan er dusjtoalett? Japan ligger som kjent langt foran i teknologiske nyvinninger- også på toalett!

Les mer

 

Interiørdesignerens tips for små baderom

Om du bor i en liten leilighet, ønsker deg et ekstra gjestebad under trappen eller drømmer om et lite bad innenfor soverommet, her er våre beste tips.

Les mer

Komplette baderomspakker

Vi leverer både enkeltprodukter og ferdige baderomspakker. Alle produktene i de komplette baderomspakkene kan byttes ut. Her på vår hjemmeside kan du se alle våre baderomspakker og produkter.

Her kan du også lage en produktliste med de produktene du ønsker å kjøpe, slik at du får en produkt- og prisoversikt. Last ned produktlisten, send den til en av våre forhandlere og få et endelig pristilbud på alt du trenger til ditt drømmebad.

Hvordan bestille?

Du kan enkelt bestille våre produkter gjennom din nærmeste forhandler. Bruk vår nettside til å velge ut dine favorittprodukter.

 

Du kan også lage en handleliste direkte inne på nettsiden vår for så å sende den til din rørlegger, så ordner han med bestillingen din.

 

Finn din nærmeste forhandler her

Mer inspirasjon?

Følg oss i sosiale medier for mer inspirasjon!

 

Les også flere artikler om tips, trender og baderomsinspirasjon her.