Close
Søk
Søk
Filters
Filters

Baderomsinspirasjon Soft matt

Soft Matt

Soft matt er stilen for deg som elsker nye trender med klassiske innslag. Stilen oser luksus med farger og materieler som taupe, børstet kobber og hvit matt. For å understreke stilen legges det til tilbehør i moderne myke former som skaper en varme i baderomemet.

Slik skaper du stilen

Ønsker du deg et baderom som skiller seg ut? Et bad trenger hverken å være kjedelig eller tradisjonelt! Med Soft Matt håper vi at du bli inspirert til å skape et bad akkurat slik du selv ønsker å ha det. For å skape nettopp denne stilen jobbet vi mye med fargevalgene. Vi valgte tilslutt å kombinere vårt delikate baderomsmøbel Big i fargen Taupe med rosa dekorvegg og våtromsmaling. For å skape et persolig uttrykk valgte vi å lage dekorveggen som en brystpanel i hele rommet. Rommet virker nå større og får et særpreg som få andre bad kan måle seg med. 

 

Fargevalg

Tenk kreativt når det kommer til fargetoner og materiellvalg, samtidig som du bør bruke farger som går ton-i-ton får understreke den varme og lune stemningen i rommet. Varme beigetoner, duse rosa- og ferskenfarger, samt lyse gråtoner fungerer svært godt til dette badet.

Big Taupe: NCS S2005-Y20R.

Våtromsmaling: 1276 Soft fra Jotun.

 

Overflater

Overflatene på dette badet bør være matte og holde rene linjer. Vi har valgt å bruke servantkraner og takdusj i børstet overflate for å understreke det sarte og lune uttrykket, samt et helt matt toalett i hvit matt. 

 

Tilbehør

Velg tilbehør i naturelementer eller i lyse farger for å ikke skape et for store kontraster på dette badet. Tenk tilbehør som dekorfat i terrazzo, brune medisinflasker og tørkede strå. Dersom du ønsker å skape et mer levende rom, kan du med fordel også sette inn en eller flere grønne planter som Monstera eller Arecapalmer.

Produkter i Soft Matt

Et utvalg av produktene i baderomspakken:

Big baderomsmøbel fargen i Taupe.

Piamonte bolleservanter i Solid Surface.

Silhouet takdusj og servantkraner i børstet kobber.

Genesis hvit matt toalett.

Runde speil med LED-lys.

Se hele produktlisten

Flere baderomstiler

Vi har laget baderomspakker i mange ulike stiler og størrelser. Du kan selv plukke og mikse sammen ditt eget baderom, gjerne med utgangspunkt i våre baderomspakker.

Se alle våre baderomspakker

Les våre tips og trendartikler

Vi har samlet våre bedre tips til deg som ønsker å pusse opp eller bare gjøre noen små endringer på badet ditt. Her finner du også artikler om de siste trendene på markedet, som vi håper kan inspirere deg til å finne din stil og baderomsdrøm.

Les mer 

 

Japansk toalett-trend skyller over landet!

Visste du at 7 av 10 toaletter i Japan er dusjtoalett? Japan ligger som kjent langt foran i teknologiske nyvinninger- også på toalett!

Les mer 

 

Interiørdesignerens tips for små baderom

Om du bor i en liten leilighet, ønsker deg et ekstra gjestebad under trappen eller drømmer om et lite bad innenfor soverommet, her er våre beste tips.

Les mer 

Komplette baderomspakker

Vi leverer både enkeltprodukter og ferdige baderomspakker. Alle produktene i de komplette baderomspakkene kan byttes ut. Her på vår hjemmeside kan du se alle våre baderomspakker og produkter.

Her kan du også lage en produktliste med de produktene du ønsker å kjøpe, slik at du får en produkt- og prisoversikt. Last ned produktlisten, send den til en av våre forhandlere og få et endelig pristilbud på alt du trenger til ditt drømmebad.

Hvordan bestille?

Du kan enkelt bestille våre produkter gjennom din nærmeste forhandler. Bruk vår nettside til å velge ut dine favorittprodukter.

 

Du kan også lage en handleliste direkte inne på nettsiden vår for så å sende den til din rørlegger, så ordner han med bestillingen din.

 

Finn din nærmeste forhandler her

 

Mer inspirasjon?

 

Følg oss i sosiale medier for mer inspirasjon!

 

Les også flere artikler om tips, trender og baderomsinspirasjon her.