Close
Søk
Søk
Filters
Filters

Inspirasjon Nordisk

Nordisk

Den nordiske stilen er for deg som liker å ta med naturen inn i hjemmet. Her mikses materialer som eik og sort matt med grønne planter og miljøvennlig tilbehør som økologiske duftlys og lamper i bambus.

Slik skaper du stilen

"Scandinavian Modern" blir gjerne denne stilen kalt i utlandet. For oss betyr en nordisk stil et baderom med innslag fra naturen, mikset sammen med stramme linjer og nøkternt med detlajer. Det betyer ikke at badet skal være kjedelig eller sterilt! Tvert i mot. Et nordisk baderom skal ose av varme, organiske dufter fra duftlys og inneha behagelige tekstiler. Vi har valgt holde oss til få farger på dette badet, men her kan du også leke deg med for eksempel grønne fargenyanser på veggene for å komme enda nærmere naturen, eller hva med å sette inn et stort oliventre ved vinduet både for å skjerme for innsyn og for legge til flere dekorasjonselementer? 

 

Tips: Kjøp en bunt eucalyptusblader neste gang du er blomsterbutikken og heng den opp ned i dusjen. For hver dusj du tar vil badet lukte av nydelig eucalyptus og skape en behagelig atmosfære.

 

Fargevalg

På det nordiske baderommet er det viktig at fargene harmonerer med treverket på for eksempel baderomsmøbelet. Velg lyse farger som bryter over fra hvitt til enten beige eller grått. Du kan med hell legge til sobre farger som 8252 Green Harmony på en fondvegg dersom du ønsker understreke natur og lunhet på badet. 

Våtromsmaling: 1376 frostrøyk fra Jotun.

Trespiler i grå eik. 

 

Overflater

Velg overflater i lyst treverk som grå eik eller grå ask. For å gjøre stilen moderne har vi på dette badet valgt å gå for kran og takdusj i sort matt. Dersom du ønsker å skape et riktig nordisk baderom bør du se på muligheten for å sette opp en spilevegg eller legge bambusrull på minst en av veggene. Søk opp "spilevegg" på Instagram og se mange gode idéer!

 

Tilbehør

Tilbehøret på det nordiske badet bør gå i stil med resten av baderomsmøblene, velg produkter i lys eik eller andre naturmaterialer. Bambus er svært populært om dagen, og lamper i bambus finner du i alle prisklasser og design. Et stort fint teppe i jute vil også være med på å understreke stilen ytterligere.

Produkter i Nordisk

Et utvalg av produktene i baderomspakken:

Eris baderomsmøbel i grå eik.

Lys bolleservant i sort matt.

Silhouet takdusj i sort matt.

Nio servantkran i sort matt.

TOTO RP toalett.

Se hele produktlisten

Flere baderomstiler

Vi har laget baderomspakker i mange ulike stiler og størrelser. Du kan selv plukke og mikse sammen ditt eget baderom, gjerne med utgangspunkt i våre baderomspakker.

Se alle våre baderomspakker

Les våre tips og trendartikler

Vi har samlet våre bedre tips til deg som ønsker å pusse opp eller bare gjøre noen små endringer på badet ditt. Her finner du også artikler om de siste trendene på markedet, som vi håper kan inspirere deg til å finne din stil og baderomsdrøm.

Les mer 

 

Japansk toalett-trend skyller over landet!

Visste du at 7 av 10 toaletter i Japan er dusjtoalett? Japan ligger som kjent langt foran i teknologiske nyvinninger- også på toalett!

Les mer 

 

Interiørdesignerens tips for små baderom

Om du bor i en liten leilighet, ønsker deg et ekstra gjestebad under trappen eller drømmer om et lite bad innenfor soverommet, her er våre beste tips.

Les mer 

Komplette baderomspakker

Vi leverer både enkeltprodukter og ferdige baderomspakker. Alle produktene i de komplette baderomspakkene kan byttes ut. Her på vår hjemmeside kan du se alle våre baderomspakker og produkter.

Her kan du også lage en produktliste med de produktene du ønsker å kjøpe, slik at du får en produkt- og prisoversikt. Last ned produktlisten, send den til en av våre forhandlere og få et endelig pristilbud på alt du trenger til ditt drømmebad.

Hvordan bestille?

Du kan enkelt bestille våre produkter gjennom din nærmeste forhandler. Bruk vår nettside til å velge ut dine favorittprodukter.

 

Du kan også lage en handleliste direkte inne på nettsiden vår for så å sende den til din rørlegger, så ordner han med bestillingen din.

 

Finn din nærmeste forhandler her

Mer inspirasjon?

Følg oss i sosiale medier for mer inspirasjon!

 

Les også flere artikler om tips, trender og baderomsinspirasjon her.