Close
Søk
Søk
Filters
Filters

Baderomsinspirasjon Moderne

Moderne

Den moderne stilen gjenkjennes av rene linjer og detaljer i matte trendfarger. Stilen føles samtidig tidløs med sine materialer i grå eik eller hvit matt. Uttrykket forsterkes med tilbehør som bomullsblomster og tilbehør i betong.

Slik skaper du stilen

 

Fargevalg

På det moderne badet kan du gjerne leke deg med farger, men pass på at du velger farger som likevel kan vare i flere år. Vi anbefaler jordfarger, toner i dempet grønt eller blått, som Evening Green, Senses eller Adventure fra Jotun.

 

Overflater

Velg matte overflater der det tar seg gjøre og bring frem det moderne utseende ved å velge møbler, takdusj og toalett med stramme linjer. Vi anbefaler store fliser til gulvet og gjerne våtromsmaling eller mikrosement på veggene.

 

Tilbehør

Her kan du leke deg med alt du finner av tilbehør i butikkene! Tenk over hvilke farger du har valgt på rommet generelt og understrek disse tonene videre med tilbehøret. Spennende farger og former på lamper, vaser og lysestaker understreker et moderne uttrykk.

Produkter i Moderne

Et utvalg av produktene i baderomspakken:

Slate baderomsmøbel i hvit matt med sorte grep.

Slate takdusj med sorte detaljer.

Fan servantkran i sort matt.

Rammespeil med omsluttende LED-lys.

Se hele produktlisten

 

Flere baderomstiler

Vi har laget baderomspakker i mange ulike stiler og størrelser. Du kan selv plukke og mikse sammen ditt eget baderom, gjerne med utgangspunkt i våre baderomspakker.

Se alle våre baderomspakker

Les våre tips og trendartikler

Vi har samlet våre bedre tips til deg som ønsker å pusse opp eller bare gjøre noen små endringer på badet ditt. Her finner du også artikler om de siste trendene på markedet, som vi håper kan inspirere deg til å finne din stil og baderomsdrøm.

Les mer 

 

Japansk toalett-trend skyller over landet!

Visste du at 7 av 10 toaletter i Japan er dusjtoalett? Japan ligger som kjent langt foran i teknologiske nyvinninger- også på toalett!

Les mer

 

Interiørdesignerens tips for små baderom

Om du bor i en liten leilighet, ønsker deg et ekstra gjestebad under trappen eller drømmer om et lite bad innenfor soverommet, her er våre beste tips.

Les mer

Komplette baderomspakker

Vi leverer både enkeltprodukter og ferdige baderomspakker. Alle produktene i de komplette baderomspakkene kan byttes ut. Her på vår hjemmeside kan du se alle våre baderomspakker og produkter.

Her kan du også lage en produktliste med de produktene du ønsker å kjøpe, slik at du får en produkt- og prisoversikt. Last ned produktlisten, send den til en av våre forhandlere og få et endelig pristilbud på alt du trenger til ditt drømmebad.

Hvordan bestille?

Du kan enkelt bestille våre produkter gjennom din nærmeste forhandler. Bruk vår nettside til å velge ut dine favorittprodukter.

 

Du kan også lage en handleliste direkte inne på nettsiden vår for så å sende den til din rørlegger, så ordner han med bestillingen din.

 

Finn din nærmeste forhandler her

Mer inspirasjon?

Følg oss i sosiale medier for mer inspirasjon!

 

Les også flere artikler om tips, trender og baderomsinspirasjon her.