Close
Søk
Søk
Filters
Filters

Baderomsinspirasjon Hyttebadet Lun Natur

Hyttebadet Lun Natur

Vi nordmenn elsker hyttelivet og mange av oss tilbringer mye tid i “hjem nummer to”. Velkommen til ditt nye hyttebad! Her får du den deilige spafølelsen du lengter etter når du kommer inn fra turen, kald på hender og føtter.

Slik skaper du stilen

Lun Natur ble skapt med inspirasjon fra den norske fjellheimen: naturelementer på vegger og møbler, kombinert med røffe materialer som støpejern og armaturer i sort matt. Vi har valgt å sette inn et stort speil for å skape mer lys i rommet, samt hente inn utsikten fra vinduet. For å gi deg mer oppbevaringsplass har vi valgt baderomsmøbelet BIG, som har ekstra stor underskuff. Her får du ekstra god plass til for eksempel håndkler for deg og din familie.

Fargevalg

Tyrilin har en rekke interiørbeis til hytta som understreke den varme og lune stemningen i rommet. Varme beigetoner, sorte, grønne og brune detaljer samt lyse gråtoner fungerer svært godt til dette badet.

Overflater

Overflatene på dette badet bør være matte og rustikke. Vi har valgt den nye fargen eik natur på møbelet for å understreke det røffe og lune uttrykket. Vi har også en bolleservant som er laget i støpejern som understreker den jordnære stilen.

Tilbehør

Velg tilbehør i naturelementer eller i lyse farger for å ikke skape for store kontraster på dette badet. Med beisede panelvegger og steinfliser har man allerede mye lunt i rommet. Kjøp en krakk, noen lekre håndkler i grønt eller brunt og sett inn noen fine flasker med håndsåpe så vil alle føle seg velkommen her.

Produkter i Lun Natur

Et utvalg av produktene i baderomspakken:

Big baderomsmøbel i Eik Natur.

Begursa støpejernsservant.

Silhouet takdusj og servantkraner i sort matt.

TOTO RP toalett.

Silhouet sort matt toalettpapirholder og håndklestang.

Se hele produktlisten

Flere baderomstiler

Vi har laget baderomspakker i mange ulike stiler og størrelser. Du kan selv plukke og mikse sammen ditt eget baderom, gjerne med utgangspunkt i våre baderomspakker.

Se alle våre baderomspakker

Les våre tips og trendartikler

Vi har samlet våre bedre tips til deg som ønsker å pusse opp eller bare gjøre noen små endringer på badet ditt. Her finner du også artikler om de siste trendene på markedet, som vi håper kan inspirere deg til å finne din stil og baderomsdrøm.

Les mer 

 

Japansk toalett-trend skyller over landet!

Visste du at 7 av 10 toaletter i Japan er dusjtoalett? Japan ligger som kjent langt foran i teknologiske nyvinninger- også på toalett!

Les mer 

 

Interiørdesignerens tips for små baderom

Om du bor i en liten leilighet, ønsker deg et ekstra gjestebad under trappen eller drømmer om et lite bad innenfor soverommet, her er våre beste tips.

Les mer 

Komplette baderomspakker

Vi leverer både enkeltprodukter og ferdige baderomspakker. Alle produktene i de komplette baderomspakkene kan byttes ut. Her på vår hjemmeside kan du se alle våre baderomspakker og produkter.

Her kan du også lage en produktliste med de produktene du ønsker å kjøpe, slik at du får en produkt- og prisoversikt. Last ned produktlisten, send den til en av våre forhandlere og få et endelig pristilbud på alt du trenger til ditt drømmebad.

Hvordan bestille?

Du kan enkelt bestille våre produkter gjennom din nærmeste forhandler. Bruk vår nettside til å velge ut dine favorittprodukter.

 

Du kan også lage en handleliste direkte inne på nettsiden vår for så å sende den til din rørlegger, så ordner han med bestillingen din.

 

Finn din nærmeste forhandler her

Mer inspirasjon?

Følg oss i sosiale medier for mer inspirasjon!

 

Les også flere artikler om tips, trender og baderomsinspirasjon her.