Close
Søk
Søk
Filters
Filters

Inspirasjon Nordisk Hvit Matt

Baderomsinspirasjon:

Nordisk Hvit Matt

Stramme, rene linjer. Matte, lyse farger. Kvalitetsprodukter med lang levetid, kombinert med naturelementer som bambus, stein og grønne vekster. - Dette er det nordiske oppgraderte baderommet.

Slik skaper du stilen

Nordisk og skandinavisk interiør handler om å kombinere kvalitetsprodukter, design og livvstil sammen til et tidløst uttrykk. Stilen er stadig i endring, men holder seg innefor visse rammer. Elementer fra naturen og den lyse fargepaletten vil bestå, sammen med de rene linjene og kjærligheten for produkter som tåler tidens tann. Vi har på vårt oppgraderte nordiske baderom valgt å implementere hvit matt som en ny farge. Den går igjen på vår servantkran og takdusj, samt på våre nyheter i tilbehør-kategorien. Vår nye kolleksjon Silhouet Collection innholder nemlig baderomstilbehør i samme overflate som våre andre Silhouet-produkter. 

Trend-tips: Brystpanelen er tilbake, i det minste som et dekorelement! Ved å dele opp en vegg med spiler eller spiletapet skaper du dybde og varme på et rom med ellers slette og kalde overflater. 

Fargevalg

På det nordiske baderommet er det viktig at fargene harmonerer med treverket på for eksempel baderomsmøbelet. Velg lyse farger som bryter over fra hvitt til enten beige eller grått.

Fargeforslag: 1623 Marrakesh fra Jotun

Overflater

Hvit matt er ny overflate som har blitt mer og mer populær de siste årene. Ved å velge hvitt på kraner og dusjutstyr demper du uttrykket av det harde materialet og kan styrke følelsen av ro, lunhet og kvalitet.

Tilbehør

Velg tilbehør som går ton i ton med de andre elementene i rommet. En grøn plante, en kurv til toalettpapir og for eksempel et krakk kan være nok. Vi har valgt å sette inn tre ekstra pendler som henger ned fra taket, for å skape en lunere stemning og mer bevegelse i rommet.

Produkter i Nordisk Hvit Matt

 Utvalgte produkter i baderomspakken:

Speil med LED-lys.

Eris baderomsmøbel i grå eik.

Sicillia porselensservant.

Silhouet takdusj og servantkran i hvit matt.

Toalettbørste, toalettpapirholder og håndklekroker i hvit matt.


Se hele produktlisten

Flere baderomstiler

Vi har laget baderomspakker i mange ulike stiler og størrelser. Du kan selv plukke og mikse sammen ditt eget baderom, gjerne med utgangspunkt i våre baderomspakker.

Se alle våre baderomspakker

Les våre tips og trendartikler

Vi har samlet våre bedre tips til deg som ønsker å pusse opp eller bare gjøre noen små endringer på badet ditt. Her finner du også artikler om de siste trendene på markedet, som vi håper kan inspirere deg til å finne din stil og baderomsdrøm.

Les mer 

 

Japansk toalett-trend skyller over landet!

Visste du at 7 av 10 toaletter i Japan er dusjtoalett? Japan ligger som kjent langt foran i teknologiske nyvinninger- også på toalett!

Les mer

 

Interiørdesignerens tips for små baderom

Om du bor i en liten leilighet, ønsker deg et ekstra gjestebad under trappen eller drømmer om et lite bad innenfor soverommet, her er våre beste tips.

Les mer

Komplette baderomspakker

Vi leverer både enkeltprodukter og ferdige baderomspakker. Alle produktene i de komplette baderomspakkene kan byttes ut. Her på vår hjemmeside kan du se alle våre baderomspakker og produkter.

Her kan du også lage en produktliste med de produktene du ønsker å kjøpe, slik at du får en produkt- og prisoversikt. Last ned produktlisten, send den til en av våre forhandlere og få et endelig pristilbud på alt du trenger til ditt drømmebad.

Hvordan bestille?

Du kan enkelt bestille våre produkter gjennom din nærmeste forhandler. Bruk vår nettside til å velge ut dine favorittprodukter.

 

Du kan også lage en handleliste direkte inne på nettsiden vår for så å sende den til din rørlegger, så ordner han med bestillingen din.

 

Finn din nærmeste forhandler her

Mer inspirasjon?

Følg oss i sosiale medier for mer inspirasjon!

 

Les også flere artikler om tips, trender og baderomsinspirasjon her.