Close
Søk
Søk
Filters
Filters

Baderomsinspirasjon Dempet granitt

Dempet Granitt

Dempet granitt viser en moderne stil som mange ønsker seg. Stilen skapes med sine mørke grå matte møbler, bolleservanter i mikrosement og sine sorte detaljer. For å mykne opp uttrykket kan man variere fliser og farger på veggene, eller ta inn varmere farger i baderomstilbehøret.

Slik skaper du stilen

Dempet granitt er en mørk, ren og moderne baderomstil. Badet er for deg som er ute etter et stilsikkert baderom med designprodukter som skaper en urbant og minimalistisk stil, uansett om du bor i storbyen eller på landet.

Baderomsmøblene bør holdes i mørke farger, som sort, grått eller mørke brunt. Armaturer som kraner og dusj skal være i sort matt, en overflate som har vært i trendbildet over lenger tid- og som også vil holde seg moderne i årene som kommer. Velg bolleservanter med et industrielt og tøft uttrykk, vi har i Dempet Granitt valgt bolleservanter i mikrosement, men du kan også velge servanter i for eksempel betong eller støpejern.

Ta igjen den runde formen i bolleservantene med et rundt speil, dette gjør at du mykner opp det ellers så stramme uttrykket på baderommet. Velger du et speil med belysning har du her mulighet til å skape mer varme i rommet ved at du kan variere lyskilder ut i fra bruk. 

 

Fargevalg

Velg fliser som går ton-i-ton og vær ikke redd for å velge mørke fliser på både gulv og vegger. Ønsker du å skape et unikt uttrykk går du for mikrosement på veggene, en levende og naturlig overflate som varer i mange år.

 

Overflater

For å skape en minimalistisk stil brukes sorte matte overflater på kraner, takdusjer og møbelgrep. For å understreke stilen ytterligere kan du velge et sort matt toalett, - et blikkfang som gjør badet ditt helt unikt.

 

Tilbehør

Velg tilbehør i naturlige materialer som myker opp rommet og som samtidig understreker stilen med mørke farger og matte overflater. Ønsker du å legge til farger i rommet, kan du sette inn en eller flere grønne planter for et lunere uttrykk.

Produkter i Dempet Granitt

Et utvalg av produktene i baderomspakken:

Big baderomsmøbel i mørk grå matt.

Sicilia bolleservant i lys grå.

Silhouet takdusj og servantkraner i sort matt.

Genesis sort matt toalett.

Runde speil med LED-lys.

Se hele produktlisten

Flere baderomstiler

Vi har laget baderomspakker i mange ulike stiler og størrelser. Du kan selv plukke og mikse sammen ditt eget baderom, gjerne med utgangspunkt i våre baderomspakker.

Se alle våre baderomspakker

Les våre tips og trendartikler

Vi har samlet våre bedre tips til deg som ønsker å pusse opp eller bare gjøre noen små endringer på badet ditt. Her finner du også artikler om de siste trendene på markedet, som vi håper kan inspirere deg til å finne din stil og baderomsdrøm.

Les mer 

Japansk toalett-trend skyller over landet!

Visste du at 7 av 10 toaletter i Japan er dusjtoalett? Japan ligger som kjent langt foran i teknologiske nyvinninger- også på toalett!

Les mer 

Interiørdesignerens tips for små baderom

Om du bor i en liten leilighet, ønsker deg et ekstra gjestebad under trappen eller drømmer om et lite bad innenfor soverommet, her er våre beste tips.

Les mer 

Komplette baderomspakker

Vi leverer både enkeltprodukter og ferdige baderomspakker. Alle produktene i de komplette baderomspakkene kan byttes ut. Her på vår hjemmeside kan du se alle våre baderomspakker og produkter.

Her kan du også lage en produktliste med de produktene du ønsker å kjøpe, slik at du får en produkt- og prisoversikt. Last ned produktlisten, send den til en av våre forhandlere og få et endelig pristilbud på alt du trenger til ditt drømmebad.

Hvordan bestille?

Du kan enkelt bestille våre produkter gjennom din nærmeste forhandler. Bruk vår nettside til å velge ut dine favorittprodukter.

 

Du kan også lage en handleliste direkte inne på nettsiden vår for så å sende den til din rørlegger, så ordner han med bestillingen din.

 

Finn din nærmeste forhandler her

Mer inspirasjon?

Følg oss i sosiale medier for mer inspirasjon!

 

Les også flere artikler om tips, trender og baderomsinspirasjon her.