Close
Søk
Søk
Filters
Filters

Baderomsinspirasjon Hyttebad Sommerbris

Hyttebad: Sommerbris

På dette sommerlige hyttebadet får du virkelig en følelse nærheten til sjø og svaberg. Det rene hvite baderommet med luftige gardiner og nostalgiske overflater på kran og dusj understreker både det romantiske og maritime uttrykket. Detaljer som håndkleholder og toalettrullholder i samme matte og robuste overflate gjør det hele ekstra gjennomført.

Slik skaper du stilen

 Et hyttebad skal være et sted der både du og familien trives. Ofte skal det inneholde nok plass og oppbevaring til både en eller to familier, og det skal kunne stå tidens tann gjennom flere år. På vårt hyttebad Sommerbris har vi tatt dette i betraktning, samtidig som vi har prøvd å skape en behagelig og nostalisk atmosfære. 

For å skape denne stilen på ditt bad anbefaler vi deg at du går for baderomsmøbler i hvit eller lyst treverk. Vi har valgt å gå for et hvit matt møbel med hvite grep, samt hvit heldekkende servant. Vi valgte servantkran og takdusj i børstet messing fra vår populære serie Silhouet. I denne serien har vi også blant annet håndkleholdere og toalettpapirholder, en ekstra detalj som gjør at hele baderommmet henger sammen. 

Er du så heldig at du har en fantastisk utsikt, anbefaler vi at du velger deg et stort speil som kan ta igjen den flotte utsikten eller naturen ute. Speil gir også mer lys, så dersom du har et lite bad vil speilet hjelpe deg med å skape større romfølelse. 

Fargevalg

For å skape følelsen av et svalt og behagelig baderom er fargene holdt i hvite og beige toner. Ved å velge varme farger sørger du for å ikke skape en kald, men lun atmosfære.

Vi anbefaler for eksempel 1453 Bomull og 1140 Sand fra Jotun. 

Overflater

Sommerbris-badet har klassiske overflater med en moderne vri. Baderomsmøbelet BIG er matt hvitt og kommer med moderne hvite grep. Kran, takdusj og øvrig tilbehør kommer i børstet messing, en overflate som vil være aktuell og nydelig i uoverskuelig fremtid.

Tilbehør

Ved å bruke organiske materialer bryter man opp det hvite, klassiske i rommet. Flettede kurver, krakker i tre og tekstiler i sobre natur-farger vil sammen med håndklestang og toalettpapirholder i krom understreke den tidløse stilen man ofte ønsker seg på en hytte.

Produkter i Sommerbris

Et utvalg av produktene i baderomspakken:

Big baderomsmøbel i hvit matt.

Gala porselenservant.

Silhouet servantkran servantkran og takdusj i børstet messing.

TOTO RP toalett.

Silhouet toalettpapirholder og håndklestang.

Se hele produktlisten

Flere baderomstiler

Vi har laget baderomspakker i mange ulike stiler og størrelser. Du kan selv plukke og mikse sammen ditt eget baderom, gjerne med utgangspunkt i våre baderomspakker.

Se alle våre baderomspakker

Les våre tips og trendartikler

Vi har samlet våre bedre tips til deg som ønsker å pusse opp eller bare gjøre noen små endringer på badet ditt. Her finner du også artikler om de siste trendene på markedet, som vi håper kan inspirere deg til å finne din stil og baderomsdrøm.

Les mer 

 

Japansk toalett-trend skyller over landet!

Visste du at 7 av 10 toaletter i Japan er dusjtoalett? Japan ligger som kjent langt foran i teknologiske nyvinninger- også på toalett!

Les mer 

 

Interiørdesignerens tips for små baderom

Om du bor i en liten leilighet, ønsker deg et ekstra gjestebad under trappen eller drømmer om et lite bad innenfor soverommet, her er våre beste tips.

Les mer 

Komplette baderomspakker

Vi leverer både enkeltprodukter og ferdige baderomspakker. Alle produktene i de komplette baderomspakkene kan byttes ut. Her på vår hjemmeside kan du se alle våre baderomspakker og produkter.

Her kan du også lage en produktliste med de produktene du ønsker å kjøpe, slik at du får en produkt- og prisoversikt. Last ned produktlisten, send den til en av våre forhandlere og få et endelig pristilbud på alt du trenger til ditt drømmebad.

Hvordan bestille?

Du kan enkelt bestille våre produkter gjennom din nærmeste forhandler. Bruk vår nettside til å velge ut dine favorittprodukter.

 

Du kan også lage en handleliste direkte inne på nettsiden vår for så å sende den til din rørlegger, så ordner han med bestillingen din.

 

Finn din nærmeste forhandler her

Mer inspirasjon?

Følg oss i sosiale medier for mer inspirasjon!

 

Les også flere artikler om tips, trender og baderomsinspirasjon her.