Close
Søk
Søk
Filters
Filters

6 ting å tenke på før du kjøper takdusj

  

 

Badet er noe av det første du ser på morgenen og det siste du ser før du legger deg for kvelden. Det er derfor viktig at du er fornøyd med badet ditt, både med tanke på design, kvalitet og funksjonalitet. Vi har derfor samlet sammen noen punkter som er viktig å tenke på før du kjøper deg takdusj, og husk – alle våre rørleggere hjelper deg gladelig med å plukke ut den perfekte takdusjen for akkurat DITT hjem.

 

1. Størrelse på takdusj og hånddusj
Har du dusjkabinett eller dusjdører? Har du et lite bad, eller er stort bad? Takdusjer kommer i alle størrelser og du bestemmer helt selv om du vil ha et minimalistisk preg på badet med 50mm takdusj, eller vil du ha en stor takdusj med 300mm takdusjhode.


2. Innstillinger på hånddusj
Vi alle er vel enige om at det ikke alltid er tid til å dusje håret? Da er det perfekt å kun bruke hånddusjen. Er det nok med en innstilling, eller ønsker du muligheten til å benytte deg av flere stråler som massasjestråle, og en ekstra hard stråle til å dusje ut all sjampoen i det krøllete håret? Våre takdusjer har hånddusjer med ulike funksjoner, et av våre mest populære takdusjer på grunn av hånddusjen, er Bell takdusj fra Damixa. 

 

3. Høyde under taket
Har du et rett tak eller skråtak? Har du plass til en vanlig takdusj, eller bør du se etter en modell som kan kappes kortere i høyden? Har du et dusjbatteri på veggen i dag fra før og bare vil bytte ut til takdusj? Tips: mål høyde mellom dusjbatteri/hullene i veggen og opp til taket.

4. Rommets former
Har du et bad med runde eller firkantete former? Hvordan design har du på servantkrana og toalettet? Er det rette og harde linjer, eller er det mykt og hjemmekoselig? Et baderom med like former og linjer oppfattes ofte som svært harmonisk og helhetlig.

Lyst til å pusse opp? Les våre 6 tips til små baderom

 

5. Ekstrafunksjoner
Ønsker du en takdusj som hjelper deg å spare vann? Eller ønsker du ekstra lett rengjøring? Har du barn i huset og ønsker skåldesperre på takdusjen, slik at junior kan dusje alene uten å brenne seg? Alle takdusjene fra Damixa har spesialfunksjoner som eco-save som hjelper deg å spare vann, Rub-Clean for å enkelt fjerne kalk og smuss fra dusjhodene, og skåldesperre for at vannet ikke ufrivillig skal overskride 38grader.

 

6. Rommets farger og andre overflater

Hvilket uttrykk og følelse ønsker du å ha på badet ditt? Ønsker du et stramt og rent uttrykk, eller kunne du tenke det et mer tradisjonelt og nostalgisk bad? Takdusjer kommer i ulike design og overflatefarger. Etter du har bestemt deg for hvilket uttrykk du ønsker, bør du også tenke over hvilken farge du ønsker på overflaten. Skal den være det samme som servantkranen? Eller skal den heller stå i stil til flisene i dusjnisjen din? Vi har takdusjer i krom, børstet stål, sort matt, messing, børstet messing og børstet kobber. Det er altså et hav å velge mellom! 

 

Se alle våre takdusjer her 

 

Hvor finner du våre produkter? 

Våre produkter finner du hos forhandlere over hele Norge. Du kan se hele forhandlerlisten vår her. Du kan også lage din egen ønskeliste ved å legge de til ulike produktene på nettisden vår. Ønskelisten kan du enten sende til en forhandler du finner på forhandlerlisten vår, eller du kan sende den inn til oss på mail eller på Facebook, så setter vi deg i kontakt med din nærmeste forhandler.

Legg igjen din kommentar